En fotostund

Idag fick jag låna dessa två så vackra modellerna! Det tar tid att lära sig, men de är också så utvecklande från gång till gång. Jag har ingen brådska, men de är verkligen så kul. Och efter varje fotostund, vill jag bara ut mer och mer! Alltid nya ideér i huvudet, jag måste bara finna de rätta platserna att fota på. Vad känner ni när ni ser dessa bilder? försöker hitta ett sätt att förmedla de jag känner i bilderna jag levererar. Kom gärna med er feedback! är de något jag ska tänka på tycker ni? KRAM!

Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,
så fina bilder ni fick till! älskar höstkänslan 😃
nouw.com/josefinelouise
Fanny
,
Dessa bilder är magiska! Med en John Bauersk känsla blandat med bilderna från mrs mighetto. Alltså wow! 😍 Hur kan du vara så grym?
Heja! Och fortsätt så!

(Tillägger att jag vanligtvis inte kommenterar, men kände mig tvungen nu då jag blev helt hänförd av bilderna)
trix
trix,
Wow! Vad duktig du är!!
nouw.com/trix
JosefineMoberg
JosefineMoberg,
Eva
,
Du har verkligen fångat tillit, trygghet och glädje i dessa bilder - hos både mor och barn, man blir glad av att se dem. Dessutom fantastisk miljö och skärpa ända till de långa ögonfransarna hos babyn.
Emilia
,
Alltså! Jag vill bara säga att bilderna är heeeelt fantastiska!! Vilken känsla du har för foto! 🌸🍁
Emma,
Jag tänker på det vackra och skörheten i att ha blivit mamma. Samtidigt som den lilla ändå kan sitta själv en stund så är det ombonat med varma kläder och mysig filt. Mamma är inte långt borta. <3
emmawallstrom.wordpress.com