Nytt år nytt liv.

Innehåller affiliate-länkar

Yess så kan man nästan uttrycka det 😊 nytt år nytt liv. 😊 Men helt klart och absolut med de samma nära och skära. ❤️

Nytt liv menar jag att jag har äntligen fått mitt kvinnliga identitet på nytt kela kort och nytt pass. 😀

Lite knepigt var det när det släde just under post strejken, jag väntade på mitt nya kela kort där mitt nya signum stog. Utan det kunde jag inte göra något.

Men poststrejevken tog lite för lång tid och mitt gamla namn upphörde att gälla och jag kunde inte längre identitefera mej med mina bankkoder någon stans alls.

Jag kunde inte få nya på banken för de rävde pass.

Och ett pass kunde jag inte göra förrän jag hade kela kort.

Så under ca 2 veckor var jag utan, körkort, pass, bank, bil presic allt. Ingenting fanns på mitt nya namn.  Och det var en hel del jobb att få tillbaka allt igen.

Att kunna bevisa för banken att jag är jag och jag är kund här, jag har mitt huslån här. Men nej, jag hade då inget lån och ingen bank. Ingenstans kunde jag identifiera mej att jag fanns.

Apoteket kom allt i fel namn. Alla recept var i fel namn.

Helt otroligt mycket att reda ut. Men äntligen när kela kortet kom fick jag skynda mej iväg och ta pass foton och beställa pass så ännu en vecka i väntan på passet för att komma in i banken igen.

Men allt som skulle regristreras om hade en deadline efter att identitet ändrat och jag hade brottomt att hinna ändra körkort och vidare. Min bank tog otroligt lång tid på sej att behandla detta så jag fick öppna en till bank för att få bankkoder att identifiera mej med.

Nu vet jag hur det känns. Utan id eller pass är man helt borta i samhället man kommer inte åt någonstans och då märker man hur ofta man behöver identifiera sej idag med bankkoder.

Men äntligen är det uppklarat och jag har tillbaka min bank igen och kan identifiera mej igen. 😊

Redan en sådan enkel grej som att nu hittar de mej på sjukhusen. Nu står det rätt kön på pappren och rätt namn så nu vet de att det är en kvinna de söker i väntrummet. Eller på avdelningen om man ligger i sjukhus säng.

Minns ännu efter en operation med blindtarmen när de delade ut mat och sökte en man istället för en kvinna. Tänkte nästan bli utan mat, då fick man ropa hej det är jag som har den identiteten, jag har inte fått ändrat den ännu.

Bra för din träning! 💖

Riktigt super om du lider av fibromyalgi eller reuma och liknande. Denna boll hjälper dej att kunna träna men med lättar sätt att kunna kustera träningen till lättare, för att inte göra värken värre utan man kan träna mer i egen takt. 😊


Fick en sådan i julklapp av min fru❤️ bara att klicka på linken 😀


https://c.mtpc.se/tags/link/2029381


https://c.mtpc.se/tags/link/2029381

Jessica Wiklund

Gillar