Kärleken efter könskorrigering.

Går det verkligen att fortsätta ett förhållande efter att ena partnen korrigerart sitt kön?

Jo klart det går! Det är klart att tufft är det under början av processen. men bara man inte ger upp på varandra går det. och jovisst beror det på den människa du är tillsammans med. i mitt fall är jag tillsammans med den rätte, hur vet jag det? jo vi har gått igenom en hel del. men vad vi fokuserar på är rätt avgörande på förhållandet. min fru fokuserar mycket på vad jag gör för henne och oss och familjen presic som jag.

Ett förhållande bygger mestadels tror jag vad man ser hos den andra, och vad man gör för varandra. vi har varit tillsammans nu i snart 10 år och våra tips är nog att glöm inte bort att krydda kärleken bara för att tiden gått. ta inte varandra för givet, sluta inte med blommor och choklad. glöm inte åtsdagar glöm inte alla hjärtans dag och absolut inte födelsedagar.

Alla sejer att när man har varit länge tillsammans slutar man med sådant trams man behöver inte smöra och på med rosor och presenter eller överraskningar över huvudtaget.

Men så tror inte vi. alla vill bli ihågkommen på sin födelsedag med lite extra av sin älskling. samma sak gäller alla hjärtans dag och årsdagar. Det kryddar till i kärleken. visst känner man sej älskad när man får en ros eller annan fin gåva av sin kära.

Jag älskar min fru och tänker behålla henne till jag lämnar jordelivet. jag tänker inte tvinga henne men jag tänker visa henne att hon betyder allt för mej och att jag älskar henne. jag vill överraska henne med en blombukett eller annat nu som då för att visa att jag älskar henne.

jag vill göra saker för henne, fast det är saker jag skälv kanske inte är intresserad av så gör jag det ändå, för jag vet att hon gör likadant för mej. och man kan göra saker man skälv inte vill en stund för att göra sin kära glad.

Man kan vara som nykär hela livet i samma människa om man har hittat den rätta så vill man göra saker för den personen livet ut.

Bjuda ut henne på middag till någon extra fin restaurang. <3


Alla grälar ibland. det gör vi med men ser till att det inte blir långvarigt.

man kan ge upp ett gräl genom att ge sej man måste inte alltid ha rätt även om man tycker det innerst inne. men ibland vinner man mer på att bqra svälja stoltheten och var den förste som sejer förlåt. Vem som hade rätt kommer fram förr eller senare ändå.

Men att tänka på ju snabbare du ger upp med vem som har rätt och fel har du vunnit öven om du förlora i grälet. så vinner båda i slutändan genom att snabbbt bli samms.Bara för att man är gift ska man inte tänka att kärleks älden brinner av sej skälv i evigheter. nej man måste slänga på någon vedaklabb nu som då för att elden inte ska slockna.

och på så sätt höll vi varandra genom en köns korrigering. berätta för varandra nu som då vad din kärlek betyder för dej. inte behöver det vara stort varje gång något litet nu som då blir till sist också stort.

som att det är inte tungt på sommare att skriva på en liten lapp och klipp en ros ur trädgården om de sommar och lägg lappen och rosen på instrumentpanelen i bilen om du vet din älskling ska i jobb nesta morgon. eller ha en bra dag på jobbet älskling kan man ju skriva. eller en lapp på kylskåpsdörren med en liten kärleks hälsning. :)

Detta är inte trams detta är kärlek. det är inte löjligt. Kärleken blommar och gror bara du inte glömmer att vatna den och lite extra kötsel med gödsel då och då.


Vad jag älskar min fru. <3 och det hon gör för mej känner jag mej älskad. och att känna sej älskad är viktigt. och att alltid finnas där för varandra och ge varandra 100% Stöd.

Sluta alldrig ragga och flirta med din partner, Det är inte avundsjuka det handlar om utan din parter är helt enkelt värd att bli raggad och flirtad med fortsättningsvis efter giftermålet.

Jessica Wiklund

Gillar

Kommentarer

paamcakees
paamcakees,

När insåg du att du ville göra en könskorrigering och hur tog din fru det när du berättade för henne? Levde ni som man & hustru innan dess? ☺️

nouw.com/paamcakees
fruttrans
fruttrans,

Det var något jag ville ändra redan från liten. Men visste inte alls att det var möjligt då. Jo vi levde som man och hustru i början tills min fru såg vad som fanns inom mej, och hon frågade rakt ut om jag igentligen är kvinna. Och så började resan och nu lever vi som ett lesbiskt gift och lyckligt par ❤️

nouw.com/fruttrans