äntligen nu är det juridiska på behandling

Innehåller affiliate-länkar

Idag kom det sista intyget i påstlådan. 😊
Det sista intyget 😀👍

Nu hade jag alla 3 viktiga intyg. Så jag satte mej i bilen och körde raka vägen till magistraten och lämnade in intygen. 😊

De blev godkänna så nu är de på väg till behandling och mitt nya sjukförsäkrings kort med mitt Riktiga namn och min kvinnliga personbeteckning är på väg hem till mej. ❤️❤️❤️❤️.

Äntligen äntligen äntligen.

Glade luggen åkte jag hemåt vi via apoteket för jag behövde fylla på med hormoner och värk medicin. 😊

Nästa gång jag hämtar hormoner kommer jag att ha mitt nya sjukförsäkrings kort med mej. Vilket betyder att jag äntligen får förmånligare hormoner. 😊

För med denna kvinnliga personbeteckning kommer jag att få hormonerna som en livsmedicinering och Då också bli billigare. 😊

Sen åkte när jag kom hem firade vi med tårta 🎂

Fick också idag via apoteket kallelse till hvc för årlig kontroll.

Vilket är väldigt bra att man vet att de från h. Fors är noggrann med vården att blodprover måste tas varje år som kontroll att allt är som det ska i kroppen i samband med hormonerna.

Men det är ju fruktansvärt långt till Helsingfors för ändast blodprov. Och kontroll.

Så de frågade mej onde kan flytta över det ansvaret på min egen hvc.

Så det blir ju intressant och se om de är lika nogrann här som där.

Ifjol tog de ändast blodprov så var det bra.

I Helsingfors var de nogrann med att ta blodprov och komma till kvinnokliniken där de undersökte brösten och magen och allt på kroppen för att se det fungerar bra och att allt fungerar normalt. 😊

Vårdmässigt i h. Fors under denna resa måste jag seja att man får dåligt svenska men väldigt bra vård.

Bekväma fotöljer eller sängar med tv innan operation och någon som serverar en och tar hand om en noggrant. Nogrann med att man mådde bra och kände sej trygg.

Bara en läkare som var "hämsk" på grund av att var väldigt irriterand över att jag bor i Finland och inte pratar finska.

Han sa rakt ut att det är ju något riktigt fel med det.

Lätt irriterad och lite rabust.

Synd bara att det var han som skulle köra ner filmkameran och mikrofon i halsen på mej och filma stämbanden.

Blev också irriterad över att jag fick kräk reflexer. Jag spydde alldrig men drog ifrån och han sa till strängt. Men varför gör du så? Still och gapa stort och sej aa med din ljusaste ton.

Och så höll han tag in min tunga och körde ner kameran igen.

OJ det var obehaglig undersökning camera med mic var ju lika grov som lillfingret.

Och irriterad läkare till på köpet.

Men jag klarade av att få några sekunders film iallafall till sist. 😊

Jessica Wiklund

Gillar

Kommentarer

Molly,
Godvänner, jag heter Molly Leo från Eskilstuna, jag är läkare av yrke, 47 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon som läser den här artikeln just nu att återställa bruten äktenskap och återhämta förlorade kärleksförhållanden inom två dagar. Efter att ha varit i förhållande med Ludvig i flera år, han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka till älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag har, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min kollega på jobbet och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en kärlek spellcaster som kan hjälpa mig att stava det tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärlek stavdelning fanns eller fungerade, jag hade inget val men för att pröva det, mailade jag spellcaster-kanalen och han sa till mig att det inte fanns något problem att allt skulle gå bra innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade Love spell-delen i luften och överraskande andra dagen var klockan 3.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad över att jag svarade på telefonsamtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket . Jag var så glad och det var så vi började leva tillsammans lyckligt. så här kan du nå honom om du behöver hjälp E-post: [email protected] whatsapp på +2348059073851 eller så kan du också kontakta honom på viber på +2348059073851 ta saker för givet och det tar från dig ..
google.com