Da er jeg i gang, da. Det er nok mye jeg skal lære i denne bloggvarianten, så håper jeg klarer det fort. Hvis ikke så får dere bare bære over med meg.

Jeg er temmelig sikker på at jeg tuller og roter noe fryktelig i begynnelsen, men jeg er litt sånn at jeg lærer mens jeg går.

Som regel snubler og detter jeg på snørra rett som det er, men reiser meg sakte opp igjen. Så finner jeg balansen igjen og hinker meg videre.

Denne bloggvarianten virker temmelig enkel, heldigvis. Veldig lite html, http, psp og alt det andre greiene som kalles no sånt som dataspråket. En gang i tiden kunne jeg masse sånt., men jeg er nok litt for lat til å holde det ved like og hvorfor skal jeg, når det finnes sånne fine ferdige maler som denne😊

Hun damen som dere ser på bildet...Det er en av mine 8 dyr. Jeg synes hun er så søt på det bildet, så bare måtte ha det i det første innlegget mitt.

Hun heter Trixie og er 3.5 år gammel. Hvis alt går etter planen, så skal hun ha bebiser om ca 6-7 uker. Det har jeg tenkt å skrive litt om i kategorien jeg har kalt for Sentha litle kennel, så følg med😊

I dag har jeg laget min versjon av steinalderbrød. Tror det var litt lite vætske, men ellers så smakte det veldig godt og det lukter nypesuppe i hele huset. Oppskriften finner du under oppskrifter og har du lyst til å kopiere den, er det bare å gjøre det.

Nå skal jeg se om dette blir som jeg vil, hvis ikke må jeg nok holde på litt mer og øve meg masse.

~ Tuddelu...


Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw