Välkomnar hösten

Då har hösten gjort entré! Känns som att augusti och september gick väldigt fort och som att oktober bara kommer att springa iväg också! Men så mysigt med mörka kvällar, skiftande färger och tända ljus! Jag har till och med satt upp ljusslinga på staketet 😂

Lovisa var igår på sin fjärde simlektion och hon trivs som fisken i vattnet! Det enda hon inte tycker är så kul är ”glada fötter” som de kallar de när de övar bentag, men man kan inte tycka att allt är roligt. Igår gjorde de i alla fall premiären i stora bassängen, såå roligt!

Den första gången satt jag och Ludwig inne i simhallen och kollade på, sen de andra två gångerna har hon varit själv där inne. Igår så passade jag och Ludwig på att bada i den minsta bassängen under tiden och han var överlycklig! Tror det får bli simskola till han också sen!

Idag inhandlade jag den första julklappen, till min bror blev det dessutom. Känner mig riktigt nöjd! Jag har planerat alla julklappar som ska inhandlas, förutom till mina egna barn ^^ men det kommer väl så småningom! Först ska vi fira både min mormor och alex innan det är jul.

Nu ska jag försöka sova och ladda batterierna för jobb imorgon, sen blir det förhoppningsvis sovmorgon i helgen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229