​Det er ingen hemmelighed jeg efterhånden har været ledig på arbejdsmarkedet en rum tid.. Dog afbrudt af en dejlig og fantastisk barsel med min søn. Det er bestemt ingen dans på roser at gå arbejdsløs og synes det er rigtig hårdt at sætte sig op til jobsøgning dag efter dag og nærmest altid få en masse gode råd, som det jo er, til hvor jeg lige kunne søge og hvad jeg kunne gøre osv. Det bliver man faktisk lidt træt oven i hovedet af i længden og på nogle dage kan man bare føle at folk tænker jeg ikke gør det godt nok, når jeg nu ikke er kommet i job endnu. Ved godt et kun er i bedste mening, men jobsøgning er en hård proces, så det ikke altid man har overskuddet til alle de gode ideer. Så lige i øjeblikket er jeg nok lidt nede i et hul rent jobsøgningsmæssigt. 

Synes bare det er afslag på afslag jeg får på mine ansøgninger og den typiske tilbagemelding fra virksomhederne er, at de har valgt en kandidat, der opfylder mange af de ønsker de havde i stillingsbeskrivelsen og har en masse erfaring lige inden for det område de arbejder med. Synes ellers jeg har rigtig godt fat i at få skrevet nogle gode ansøgninger og har også kun fået stor ros fra a-kassen og jobcentret på kvaliteten af mit arbejde. 

Jeg har også været til mange samtaler, men at lande jobbet er bare ikke lykkes endnu og lige nu har der bare været død stille på samtalefronten siden start august og det dræber mig. Har brug for at komme ud og vise mig frem. Og vise jeg dælme også fortjener en plads på det famøse arbejdsmarked. Lige nu føles det bare som om det aldrig lykkes. Men eftersom jeg lige har fundet ud af min pensionsalder nok først bliver 72 år eller ældre, hvilket lidt kom som en chok for mig, så kan jeg jo ikke gå ledig de næste 40 år. Så der er håb forude. 

I næste uge har vi en ny uge, nye stillingsopslag og nye håb og så må jeg bare op på hesten. Nu er det snart weekend, hvor den står på hygge med svigerfamilien og fødselsdag. Man skal huske ikke at være jobsøgende hele tiden. Weekenderne er reserveret til familien og hygge, og der gider jeg ikke tænke for meget på min jobsituation. 

God weekend

Anette

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Den 23. september startede jeg på bootcamp ved Karina B i Odense, da de der barselskilo bare havde indtaget min krop. Det er et 12 ugers forløb, hvor vi snakker kost og træner sammen en gang om ugen, også skal vi ellers igang derhjemme. Min plan er ikke at jeg eftre de 12 uger skal have tabt mig 15 kilo eller lignende, men et springbræt til en livsstilsændring og en måde at holde mig motiveret til at spise sundere på og droppe alt det småsnacken som jeg gik og gjorde hver dag. Og det er meget nemt at gå og snacke og forkæle sig selv lidt, når man går derhjemme, som jeg har gjort henholdsvis under barsel og nu som jobsøgende.

Det er gået rigtig godt, men jeg falder også i og har også sagt til mig selv at der skal være plads til at vige fra grundprincipperne i min nye kost, da jeg heller ikke ville kunne leve uden at spise en pose slik engang imellem, gå ud og spise, spise hvad der bliver serveret, når man er i byen og hygge mig, da jeg elsker mad. Men det skal være med måde og det handler om at have et højt bundniveau (som Hr. Bitz siger det), så der lige netop er plads til det usunde engang imellem. Og jeg elsker min nye livsstil, jeg elsker at jeg gør det her for mig og for min familie og samtidig giver min søn nogle lækre sunde måltider (og han elsker frugt og grønt og har altid gjort, så han klager heldigvis ikke, men han er da også ret vil med sovs)

Så kom jeg igang med første indlæg og håber i vil læse med... Der vil komme meget mere om mad, men også mange andre ting.. God dag og god weekend.

/Anette

Likes

Comments