fredag. veckan har sprungit iväg. har varit på kyrkis ×2 denna veckan. både i Tåssjö och Hjärnarp. mysigt. Nils förkylning är nästintill helt borta. börjar snora lite på kvällarna.

ikväll blir det Tacomys hos Emelie och Johan med Sofi.
Imorgon 5 års kalas för Julius.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

blogga är nog inte min grej helt. glömmer hela tiden att uppdatera. livet rinner förbi, dagarna bara springer iväg... har en styck förkyld kille här hemma. dock på bättringsvägen. men är gnälligare än gnällig när han inte är helt hundra.

Likes

Comments

Söndag idag, fick sova till halv nio, dock lite orolig natt för vår lilla pojke, när han somnat la vi hani spjälsäng en sommvanligt dock vakna ha galkskrikandes och helt förstörd efter 20 min, fick gå runt i huset och lugna ner honom, sen sov han gott hos mamma hela natten.

igårkväll hade vi bara mys här hemma familjen, fixa lite med sovrummet, upp med tavlor och tavellister, gravidmagen kom äntligen upp.
och de nya ramarna på ikea jag köpte med mamma i fredes kom också upp.
så nöjd.

Likes

Comments

Det var ju dethär med ny blogg. och uppdatera. Känner att jag inte är så bra på detta. Har haft fullt upp hela veckan, öpnna förskolan, förädragrupp, väla, kolle, Ikea.
Jag har att hitta på. Idag tror jag blir mys hemma, eller åka och handla inför kalas på tisdag, Calle fyller ju år. Så lite kalas blir det.

Likes

Comments

Måndag morgon, ny vecka.
haft en toppen helg. Lördag spenderades med shopping till hemmet. ny matta till köket, badrummet, nya handdukar, stolsdynor. har blivit galet bra med nya köksbordet.

Efter shoppingrundan blev det dop för Emilia. Söndagen spenderades med Jenny och Axel. supermys.

Idag kommer pappa som ska vara barnvakt till Rasmus här hemma.
så blir fullt upp här hemma idag.

Likes

Comments

Tänkte att en bloggflytt kanske får igång mitt bloggande igen. Vet dock inte alls vad det ska bloggas om, men har väll alltid ngt att skriva om. Kommer fortsätta att skriva om min vardag helt enkelt och det jag känner att jag vill dela med mig av.


bjuder på en sunlig bild på mig och en nynadad Nils i han fina badcape han fått av faster Frida.

Likes

Comments

Maginfluensan har haft mig i ett järngrepp sedan i lördes. Ikväll intog jag mitt första mål mat. Och det gick ner. Skönt! 
Hatar att vara sjuk och hatar verkligen maginfluensa. Värsta någonsin. Men nu är det avklarat. Hoppas det håller sig väck till nästa år i alla fall. 

Blir lugnt resten av veckan, jobb fredag och lördag.. Sen är denna vecka slut. Imorgon blir det vila och säkerligen torsdag med. 


/ Sandra 

Likes

Comments

Allt för länge sedan jag var aktiv här, finns många anledningar, bland annat att vi inte har något internet. Lär väll dröja ett tag till. Och att det bara varit mycket i livet. Har i alla fall flyttat in. Har en del fix kvar, men det kommer så småningom. Nytt jobb med. Mycket överallt hela tiden. Men det är väll det som är livet? Eller?
Igår var det tacokväll i kolle. Idag blir det fix hemma. Sen blir det nog Klippan ikväll. Imorgon Ullared med crille o Anna. Har så mycket att köpa. Längtar. Så ska idag skriva handellista, 


     Lite små bilder på sovrummet . 
/ Sandra 

Likes

Comments

Att vakna innan 05:00 din lediga dag är ju verkligen vad man älskar! Men vad gör man. 2 koppar kaffe snart nere, och kag tänker måla mina stolar. Går vara lite tyst till inneboende vaknar. 
Livet rullar på, huset, jobbet sova och äta. Ekorrehjul. Men snart. Snart. Innan januari är slut, då är vi i hamn. Vad jag längtar. Finns nog ingen som kan förstå hit mycket jag längtar. 

När vi är inne. Då kommer jag må bra, då kommer allt bli som det ska. Denna upplevelse, den tär på mig. Att bo som man göra. Att ha det som man har det. Vi må ha det bättre än många andra, men det är ändå jobbigt. Tro mig. 

/ Sandra 

Likes

Comments

Sitter på jobbet, ännu en arbetsnatt. Fick snilleblixten att lyssna på musik och blogga lite.
Min favorit. Har på sistone blivit väldigt lite av denna vara. Kan det bero på Internet? Eller brist på internet. Noll motivation.
Känner att både kropp och själ har varit i en svacka. har nog egentligen inte mått alls bra. men jag tror att det vänt nu. Tänk vad mycket kropp och huvud hänger ihop.
Men som sagt allt är bra, och från och med nu kan det bara bli bättre. Har en tuff arbetsvecka framför mig som jag är noll motiverad till. men vad gör man inte?
 
Nej. Kanske göra något vettigt på sin arbetstid?
 
/ Sandra
 

Likes

Comments