Hej.

Nu var det ytterligare ett tag sedan jag skrev något, jag är inte så super aktiv som jag var en gång i tiden när jag bara hade mig själv att tänka på... I dag är det den 8e april och därmed 22 dagar kvar till BF. Jag vet egentligen inte vad jag ska hoppas på denna gång. E kom tre dagar innan bf, och även om jag nu går och väntar & "söker" efter signaler att det ska dra igång när som helst så kommer jag säkerligen gå över tiden med den här ungen vilket jag fasar något fruktansvärt. Så dåligt jag har mått denna gång minns jag inte att jag gjorde när jag väntade E. Foglossningen är jobbig på sitt sätt med klådan är det värsta jag varit med om och medicinen hjälper inte alls. Det är bara att bita ihop & fortsätta klia.


Därför "Mini" så är detta en uppmaning från din mamma att det är dags att komma ut nu!Denna bild är på E när vi kom hem från BB. 

Jag har funderat mycket kring förlossningen och den kommande bebistiden och här är några tankar:

  • Jag har mer förlossningsskräck nu än vad jag hade förra gången.
  • Kommer vi åka in på natten och hur ska vi lösa barnpassningen? (måste ju packa en "BB-väska" åt dem med)
  • Tänk om jag inte får tag i min man när det är dags att åka in.
  • ELLER tänk om vattnet går när jag lämnar E på dagis. - PANIK
  • Kan jag möjligen älska denna lilla varelse lika gränslöst som sin blivande storasyster?

Det är massa tankar som far runt i huvudet just nu.


​Undrar om Mini kommer vara lik sin storasyster?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inne i stugan

Nu är det mitten av mars och snart är det inte långt kvar av denna graviditet. Som vi längtar! Det hr verkligen inte varit en dans på rosor och vi båda är överens om att detta är sista gången. Svårt att se ljuset i tunneln när man har mått dåligt hela vägen från start.


Ommöbleringen är gjord och Mini har nu sitt lilla krypin. Men det är långt ifrån klart. Dagarna bara flyger iväg och jag hinner inte med någonting. Även om jag inte ska göra något heller så blir man ju rastlös. Ska snart iväg och hämta lilla bus på dagis.

Hörs!


Likes

Comments

När jag blir rastlös så vill jag alltid flytta om här hemma och det är inte alltid som det är så lyckat eftersom vi inte bor så stort. Vi kommer att bli tvungna att "offra" ett rum för att få plats med Mini och för mig är det egentligen inget problem, men det blir såklart trängre här hemma. Jag hade hoppats på att få till denna flytt idag men jag får nöja mig med att det blir nästa helg.

​Önskelampan Eos från Vita finns att hitta lite här & där på nätet. ⬇️ 

Likes

Comments

Tankar, Inspiration

Som jag ÖNSKAR att jag hade det lilla babyrummet att fixa med nu. Jag vill gärna pyssla och göra klart inför bebis ankomst även om det är några månader kvar. Men tyvärr så finns inte det rummet i vårt lilla hus... :( Vet inte alls hur vi ska få plats allihopa vilket gör mig otroligt nedstämd.


Något som uppmuntrar lite är i alla fall den söta Miffy lampan som verkligen skulle passa bra som nattlampa. Kanske med lite tur så får den flytta in hos oss.

• Hoppas •

Likes

Comments

Graviditet no.2

Hej hopp (I wish...)!

Det har inte varit en rolig dag idag! Jar har haft så fruktansvärt ont i nedre delen av ryggen och höften idag, knappt kunnat gå och det har gjort så jäkla ont i rumpan när jag har suttit längre stunder. Jag som tycker att jag har varit hyffsat bra i foglossningen en längre tid nu så det här var ju bra typisk. Bara det inte blir värre! Jag har haft foglossning sedan jag plussade i v5 och var riktigt dålig i början av graviditeten men sen har det gått mycket bättre. När jag väntade E så var jag fruktansvärt dålig och blev sjukskriven redan i fjärde månaden men då kunde jag knappt gå ut till brevlådan utan kryckor och så illa har det inte varit nu.

Nu är det sofflänge som gäller,

Hej då. 👋🏻


​Kan även tillägga att jag är väldigt trött och skulle somna direkt om jag bara blundade...

Likes

Comments

Emilia

Denna bild beskriver verkligen min natt och alla andra nätter som varit den sista tiden! E verkar ha gått från att sova hela nätterna till att vakna flera gånger per natt, vägrar sova om inte någon av oss ligger bredvid henne. Det är inte så lätt för mig som är gravid, har foglossning och ska dela en 90s säng med en vild 3årig! Vanligtvis så vaknar hon för att hon behöver kissa och då vill hon att vi ska sova med henne. Ett tag fungerade det toppen att ligga bredvid henne en liten stund så somnade hon genast om, men nu vaknar hon efter ett tag igen, är ledsen och vägrar sova själv. Vet inte vad orsaken till detta är vilket gör mig bekymmrad.

Likes

Comments

Graviditet no.2

Jag går in i vecka 24 idag med bebis no.2 och sakta men säkert så smyger det över mig att jag vill börja förbereda inför ankomsten. Eftersom vi bor väldigt trångt så skulle en vagga som på bilden ovan passa så bra hemma hos oss. Längtar så mycket efter mini nu! 💕

Likes

Comments

Inspiration

Gott Nytt År!

Slappste dagen på hela året, håller ni med?

Vi hade en väldigt lugn nyårsafton igår, bara mannen, jag & lillan. Hon lyckades sova igenom hela tolvslaget (kors i taket) dock vaknade hon vid halv fyra tiden och var måttligt roligt...


Dagen spenderas i soffan med film & mina älsklingar, Happy Feet 2 en väldigt gullig film faktiskt. Emellanåt slö surfas det runt på inredningssidor letandes efter inspiration till huset. Så mycket man vill göra, marmor & mässing är en stor favorit!


Bilden är från: Vedum

Likes

Comments