Postad i: flytt, glädje, hus, liv, sorg

Då har de blivit 2017 ....Har alltid tyckt att de varit skönt att lämna år bakom mig men inte nu. Nu är är de med vemod jag lämnar 2016 bakom mig och blickar framåt mot 2017. 2016 är och de bästa året i mitt liv hittills. 2016 året då jag blev fru, året då vi köpte hus, året då vi hade smekmånadsresa till vårt älskade usa, året då jag tog körkort, året då jag kom in på Göteborgs universitet, året då jag hittade mig själv igen och mår bra. Men det är också året som jag och pappa hittade tillbaka till varandra .Samtidigt som jag inte vill att 2016 ska ta slut för att se varit de bästa året i mitt liv och jag vill inte riktigt lämna de bakom mig samtidigt ser jag fram emot 2017 på så många sätt, jag ska ta med mig känslan från 2016 in i 2017. För även de kommer bli ett riktigt bra år, året då jag börjar på Göteborgs universitet, året då vi flyttar till hus, året då vi firar 1 årig bröllopsdag , året så vi fyller 30 år. Året då vi......Jag lämnar de öppet och välkomnar fler saker att ske.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: glädje, liv, flytt

Jag blir en liten flörtig kötbulle, vad blir ni? Fniss
Har idag sagt upp lägenheten då det är 1/12 och vårt sista datum i lägenheten blir på pappret 31/3-17
Flyttstäd bokat med, så oerhört skönt att slippa det själv! UNDERBART VERKLIGEN
örbesiktning är även den bokad och blir redan på måndag 17,30 är aningens nervös för den men det ska inte vara några större bekymmer alls faktiskt!
Även visning är bokad till den 19/12 10,30 så ni som är i kö hos vbg bostäder är välkomna att ta över vår lilla tvåa här på Kastanjevägen
Har jobbat idag förvisso bara 4 1/2 timme men är ändå mer trött än normalt så ska nog ta och gå och lägga mig snart, även om jag nu har en ledig fredag framför mig. Skönt fast tråkigt att inte jobba..
Så nu säger jag god natt sov gott till er alla
/Fru Mikaela

Likes

Comments

​Hej! 
Imorgon ska jag ta mig in till stan och säga upp lägenheten och garaget.. jag tänkte kidnappa bilen från maken.. alltså köra honom till jobbet och sen hem igen, det blir egentligen 2 resor helt i onödan MEN när man har en socialfobi så som jag har då är bilen som en skänk från ovan. Min numer make då sambo sponsrade mig med ett körkort nu i år. Den 6/7 tog jag det så har bara haft det snart 5 månader. Men det är underbart att ha ett ju, haha 
Att leva med socialfobi är allt annat än roligt men med vissa ändringar i livet fungerar det allt som oftast i alla fall! 
Har bakat något nytt idag, det blev saffransmums (kärleksmums men med saffran) Ska bli gott att testat till kvällskaffet. 
Ja här dricks de kaffe nästan dygnet runt ;-) Så när kaffebryggaren går sönder här hemma så är det en mindre kris hahaha den gjorde faktiskt det strax innan mitt födelsedagskalas för några år sen.. haha tur att maken då jobbade på ett ställe som kunde låna ut kaffebryggare så att krisen snabbt blev avvärjd :-) 
Maken är väl inte jätteglad åt de extra turerna bilen får göra men det är ju inte så ofta jag tar bilen denna vecka blir de iofs 2 gånger men de händer inte alls ofta. Så jag är mer än tacksam för att jag kan ta bilen och få känna mig trygg <3 tack älskling <3 

Likes

Comments

Postad i: liv, hus, depression, styrka, glädje, sorg

På bilden ovan är det vår bröllopsdag 21/4-16, lyckligaste dagen i mitt liv so far.

Detta är jag:
Jag är en kvinna på 29 år som bor i Vänersborg med man och våra 2 katter, inga barn än så länge, vi bor i en liten tvåa på 55kvm men flyttar i mars nästa år till ett hus på 154kvm!!
Vi köpte huset i november i år och räknar ner dagarna tills vi får huset på riktigt.. 99 dagar kvar!!
Jag är allt som oftast en hyfsat glad och trevlig person men om du gör mig sur eller arg då kan de tända till på alla cylindrar som finns haha
Jag kommer ursprungligen ifrån Ödeborg där jag bodde i 15 år innan vi flyttade till Färgelanda där jag hann bo i ca 4 år innan flytten gick till vackra underbara Vänersborg. Flytten gick till ett studentrum på 18kvm (så sjukt litet) där man hade eget rum & badrum men bara del i kök..
2006 var året Vänersborg fick mig som inneboende eller vad man säger. Jag började plugga på högskolan väst samma år (därav flytten) men ganska kort därefter mötte jag mitt livs kärlek min numer make C, vi blev snabbt ett par 29/9-06, flyttade ihop 1/2-07 och förlovade oss 21/4-07....................resten är historia.
Jag har behövt gå igenom en hel del (mer än vad andra gör under sina liv) jag har hämtat mig varje gång & kommer hämta mig varje gång. Men det är lik förbannat jobbigt, tufft & slitsamt att behöva gå igenom sak på sak på sak på sak osv. Det som krossade mig mest var åren då mina morföräldrar dog 2007/2008 jag har nog aldrig riktigt hämtat mig sen dess.. Det var ju liksom bitar av mig som också dog!
Jag orkar inte gå in på allt i detta inlägg utan tar allt mycket kort för att ge alla en liten men kort inblick i vem jag är.
Jag är oerhört snäll & godhjärtad, på tok för snäll & godhjärtad såpass att jag allt som oftast far illa just på grund av det. Så enligt mig är mitt liv idag bra men har varit allt annat än bra. Jag vet att jag idag har en stabil grund att förankra mig på. Detta genom världens bästa make och extra mamma!!
Jag har varit deprimerad i omgångar sen 2007, äter just nu ecitalopram vilket är en antidepp/ångest medicin.
Jag gick till läkaren helt i andra syften men gick därifrån med denna medicin. ÅH som den har hjälpt mig! Just idag är jag stark, just idag mår jag bra! Har inte längre ångest i den mån jag uppenbarligen hade innan.... har ju inte ens hittat och identifierat dessa symptom själv denna gång. Gick till läkaren för att kolla sköldkörteln men de symptom jag hade berodde alltså på annat. Bra med snabba och duktiga läkare!!
Går hemma just nu och är timvikarie vid behov, så jag passar på att packa en kartong då och då. Tanken är ju att jag till våren 2017 på allvar ska ta tag i min så kallade utbildning en gång för alla. Har i alla fall sökt in men det är ju ingen garanti för att komma in men ett bra steg på vägen i alla fall. Hoppas! Hoppas! Ja den 8/12 vet vi.. den som lever får se som det så fint heter.

Detta var en snabb recap på vem jag är, mer kommer längre fram om ni inte märker det själva via mina inlägg.
Ha en fortsatt bra tisdag kväll!

/Fru Mikaela
Likes

Comments

Hej!
Välkomna till min blogg!
Jag har varit frånvarande från bloggvärlden ett tag men har verkligen saknat att skriva så därför har jag beslutat mig för att ännu en gång göra ett försök till att ha blogg och blogga. Det är ju så skönt att skriva av sig!!
Lämna gärna en kommentar eller två efter er ;-)

Likes

Comments