efter frukostshaken med denna hos kryddan i så körde jag ett pass på cykeln, 47  min blev det. Daniel ringde mitt i allt och kände sig inte allt kry så han är faktiskt hemma nu, kallsvettig och hängig =(

till lunch blev det fisk och sallad med spenat, vitkål och annat gott. Daniel tyckte det blev riktigt gott med. Fisken blev precis perfekt. Den var precis färdigtillagad och så saftig och god. använde oriental fish kryddan från spicemaster 👌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Möte ikväll med Fritidshemmet i Fagerhult, Theo börjar ju skolan efter sommaren och nu är vi inbjudna till ett möte med fritidshemmet i Fagefhult då brandstorpsbarnen erbjuds plats där när skolan börjar. Dock lutar det åt att vi vill ha kvar Theo i Brandstorp på fritids då hans lillebror Raus kommer gå kvar där ett år och att ha ytterligare ett ställe till att hämta på och även ha kontakt med tycker vi känns lite onödigt, men vi vill absolut gå på mötet och ses vad som sägs och vi får nu också chansen att se hur skolan och fritids ser ut.. Aldrig vart där tidigare. Stort plus sen är ju att mitt jobb ligger mittemot skolan =)

Känns samtidigt så konstigt det här.. att om 4-5 månader börjar sommaren och semester sen efter det börjar skolan.. svit, vad hände där liksom..  vi planerade ju nyss om att skaffa barn för första gången...

Likes

Comments

Ja,
jag vet inte riktigt vad vi har här hemma men efter gårdagen och vi bar över Rasmus till sin säng så började han hosta och när jag hör att det inte låter helt okej så går jag dit och där sitter han i sin säng i sin egen spya 🤢 jahopp, in i duschen,  Daniel fick ta sängen och göra rent medan jag gjorde Rasmus iordning för sängen igen. När jag la honom inne hos mig med en spann nedanför sängen så fråga jag om han behövde kräkas igen och jajjemen, lite till kom det.. Sen ville han ha saft och knäckemacka och det gick ner utan problem och tillslut somnade han.. men en annan sov ju inte så bra, låg vaken till 1 slumrade till men vaknade vid tre igen och såg vaken till 5-6 sov sen till kvart över sju... sen dess har det värt full rulle på Rasmus, ätit massor, både frukost mellis och lunch, nu även 2,5 våffla...  han skrattar och dansar och springer runt som bara den så vettisjutton om det kanske var all godis och de starka ostbågarna han tryckte i sig. får väl hålla tummarna för det iallafall..

Likes

Comments

Minns ni min kund med löshår som jag skulle ha längre fram, idag hade jag henne och jag vårt faktiskt lite nervös inför det här då hennes hår är väldigt speciellt.. men asså jag blev så nöjd och hon blev så nöjd. såhär blev resultatet

Likes

Comments

oj vad välkommen du är härliga Fredag, trots att jag jobbar imorgon så är Fredagarna så härliga. Jobba en Fredag är nog bästa jpbbdagen på veckan då oftast de flesta är positiva och glada och som alla vet smittar det ju av sig så ja, våra fredagar brukar vara väldigt glada och roliga på Salongen =)
idag har jag 2 klippningen 1 permanent och 1 klipp&färg 👌

Har börjat träna Rasmus på att skriva hans namn, då han visat noll intresse för att skriva och räkna tidigare så har det där fått ligga på is ett tag och istället försökt ta in de i vardagssysslor istället.. men tyckt ana att intresset växt lite nu när storebror är så väldigt för det där och sen vi börjat spela bokstavsspelet från fem myror är fler är fyra elefanter så har det växt en del. så nu börjar han skriva sitt namn riktigt bra och när han morse kommer och visar en polisbil han gjort på förskolan så blev jag så varm i hjärtat när jag ser att han börjat skriva sitt namn..hela fick dock inte plats men det spelar absolut ingen roll det gjorde mig så glad ändå att intresset blir större 👏nu ska vi uppmuntra detta och fortsätta göra det till roliga grejer så att ingenting blir tråkigt =)

dags att borsta tänderna på grabbarna och mig själv. Får nog gå ut och starta bilen lite tidigare då det kommit lite mer snö här :)

Likes

Comments

Jag är ju sån som kommer ihåg minst en dröm varje natt.. och inatt hade jag en konstig dröm som kändes så verkligen så att jag nästan blev lite "rädd" på morgonen..
Drömde om ett ex jag hade under gymnasietiden ett litet tag och ja jag träffade tydligen honom igen nu då i drömmen och Daniel var liksom borta.. Ja jag kan inte ens förklara allt men jag började leta efter barnen och Daniel när jag vaknade igen...  puh.. haha 😂

Likes

Comments

igår var det alla hjärtans dag, blev massa rött på jobbet, jobbade med elumen på en kund, en väldigt "sölig" färg så ja det blev mycket klädd och många handdukar gick åt men slutresultatet blev 👌

gjorde en olaplexkur på håret på lunchen igår med ✌👏👆

och lite annat smått och gott från vecka =)

Likes

Comments

lugn skön dag med bak, fika, lego, migrän, raclett och strax då blir det ju mellomys

Likes

Comments

handlar ni mycket på wish?
Vi har handlat en del där igenom faktiskt, leksaker, lite kläder, teknikprylar, smink m.m kläder kan jag tycka är svårt, missvisande bilder ibland men köpte varsina byxor med dödskallar på till grabbarna och de var faktiskt riktigt coola. Men det bästa är nog leksakerna, pärlor, Greta gris, modellera och nu även lego har vi provat. legat fick grabbarna idag och wow vad bra, de har suttit med legat sen klockan halv fyra. Theo framförallt älskar att bygga efter ritningar och Rasmus han bygger gärna som han själv vill och känner för ;)

Barnen har vårt hemma idag, hosta och lite feber så dagen startade med film *Scooby Doo* "den riktiga". Jag började vabba fram till halv ett då jag och Daniel möttes vid mitt jobb, sen jobbade jag till tre och fortsatte vabba efter det. skönt att ha de hemma från fsk med eftersom det även går magsjuka där.. kan ju hoppas vi slipper den skiten.

Daniel och barnen bestämde middagen idag, hämtpizza men jag själv gjorde mig en riktigt go kyckling med sallad och lite ris. H*lvete vad gött de blev.

Likes

Comments

vilken tuff vecka jag har haft, vet inte om man är på väg att bli sjuk eller om det är den där källa ägglossningen för sjuhelvetes sötsugen har jag varit med och igår åkte jag dit. Men bara för att jag hade en kass dag igår så betyder det inte att det behöver fortsätta så... nya tag idag.

denna trötthet började i måndags kväll, hade spenderat hela dagen på badhuset med ungarna, Lene, Martin och Meja och när jag kom hem dog jag lite Granna faktiskt.. trodde allt berodde på 5 timmar i badet men det här hållt i sig hela veckan och varje gång jag gått i trappan har det värt i benen av trötthet och jag har lagt mig vid åtta-tiden varje kväll "/
  Men när jag vaknade imorse och torg en dusch fick jag genast mer energi och jag hoppas verkligen det håller i sig nu.

Magsjuka härjar på fsk och självklar jobbar jag och Daniel ganska mycket nu så ungarna måste vara där.  Vill verkligen inte få hem den skiten..

Likes

Comments