Vad mycket skit vi kan plantera blommor i


Idag skulle vi ha hämtat en spjälsäng. En gul, som jag hittat begagnad. Istället ska jag ta en massa tabletter och genomgå ett missfall. Livets kontraster och ständiga svängar. Man vet aldrig vad som väntar bakom nästa hörn. Viktigt att komma ihåg att det lika gärna kan vara något bra.

Jag har sagt ifrån mig massor av jobb och planerar att bara göra klart det jag påbörjat, men har bett om framflyttad deadline. Jag vill ha så få måsten som möjligt nu. Sommarkursen ska jag försöka klara också.

Jag är obeskrivligt tacksam över att vara så pass fri nu. Att jag kan lägga upp min egen tid. Jobba hemifrån. Det betyder mycket när marken rasar.

Något annat jag är tacksam för är min inre styrka. Min förmåga att hantera, känna tillit och tilltro till framtiden. Jag bryter ihop men reser mig alltid, och omvandlar sorg till styrka och erfarenhet. Jag känner ingen ilska, och vet att det ofta kommer ljus ur det mörkaste mörker. Den inställningen och tron har räddat mig genom mycket och kommer bära mig igenom detta också. Jag ger inte upp. Vägen mot målet kan vara krokig och brant, gropig och svår. Den kan till och med rasa framför fötterna på en. Men jag går runt. Tänker om. Ser mig omkring efter en lösning. Det får ta längre tid, men fram ska jag. Utan den inställningen hade jag inte orkat.

Det är fantastiskt vad vi kan klara av. Vilka sorger och smärtor vi kan ta oss igenom. De sår vi kan lära oss leva med. Vad mycket skit vi kan plantera blommor i.


Gillar

Kommentarer

Jennifer
,

Fina du. Så klok du är och vad bra du skriver, ska också försöka ta till mig dina ord. Man klarar så mycket mer än man tror. Och ni verkar ha en sån otrolig kärlek sinsemellan, vad fint att ni har varandra❤️

Evaeliasson
Evaeliasson,
ArligtHarlig
ArligtHarlig,

Jag beklagar er sorg och förlust. Vet hur ont det gör.

nouw.com/arligtharlig
Fialisa88
Fialisa88,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Beklagar så tråkigt och jobbigt för er

nouw.com/stenhagenbettan
malinlinneaa
malinlinneaa,

Älskade du ❤️

nouw.com/malinlinneaa