Header

Känns lite dumt att säga detta men alltså så himla skönt det är att äntligen vara klar med huset. Att tömma föräldrarnas hus alltså. Det har verkligen tagit massor av min lilla energi och ork. Vi har varit ner dit nästan varannan helg och fixat. Alla vändor dit, extra utgifter för mat och bensin och all tid det tar att sortera mm. Det är galet. Tid som vi hellre lagt på vårt hem som är i behov av en del fix. Tid till våra barn och tid till oss själva. Och jag som behöver läka. Men nu är vi färdiga och återigen så himla skönt.

Tack till min älskade man som hjälpt mig och funnits där. ❤️❤️❤️

Nu hoppas jag att det får vara lugnt ett tag runt om oss. Så vi kan bara vara och göra det vi önskar. Tänka på oss själva. Självklart kommer vi åka ner till min (foster)pappa och hälsa på men kommer bli längre mellan besöken för jag orkar inte. Hemskt kanske men det är så det är.

Sen att lämna själva huset är inte så jobbigt för dom bodde bara i det i ca 8 år. Jag växte upp på landet som dom flyttade ifrån till det hus vi just tömt. Och landet saknar jag massor än för det var verkligen hemma.

#äntligenärviklaramedatttömmaföräldrarnashus//Magda

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det alla ♥️ dag och det är kul med ”sånna” dagar. Men man får inte glömma bort att visa varandra kärlek alla andra dagar. I år sa både jag och mannen att vi inte skulle köpa något till varandra. Trots det så köpte vi båda två en bukett tulpaner och en ask med gelehjärtan. ❤️😍 Vi firar snart vår 4:e bröllopsdag så vi sparar ev presenter till dess. 👌🏼

Sonen kom hem från fritids med en teckning med massa hjärtan på och den var så fin. 😍 Så himla kul att de får pyssla från förskolan ända upp till fritids. Älskar då sonen kommer hem med pyssel. Det värmer så i mammahjärtat. ❤️


//Magda

Likes

Comments

Jag är så glad att jag har en sån fin familj. Min man, våra barn och tokiga hund. Hur kunde jag få det så bra?

Jag har inte någon bra erfarenhet under min uppväxt. Skilda föräldrar som hatade varandra. Utsatt på många sätt som liten. Bodde hos en ”mamma” som ej fanns där eller ville mitt bästa. När jag började skolan så var jag sååå mycket efter alla andra.

Min räddning var i andra klass då jag flyttade självmant till mina (foster) föräldrar. Och tack vare dom är jag den jag är och framförallt jag lever.

Har alltid ogillat kalas, bli firad osv då jag inte riktigt haft någon vid min sida. Nu har jag min egna lilla familj och som jag älskar den.

❤️❤️❤️

#family #familj #mittord #meningenmedlivet


//Magda

Likes

Comments

Hej värken. Är så less på att vakna X antal gånger/natt av denna spänningshuvudvärk som bankar som attan. Jag blir stel och kan inte slappna av. Inga tabletter hjälper utan jag gissar på att jag måste boka in akupunktur. MEN. Jag har just nu inte den orken. Flänga till vårdcentralen 1-2 gånger/vecka tar på mina krafter som är typ noll.

Så idag har jag gått som en zombie och dagen är inte slut än. Har kunnat somna när som helst. Men gör jag natt nu är den lilla sömn jag får hotad.

Skulle verkligen behöva fixa här hemma och även färga den extremt ofina utväxten på mitt trista hår. Nåja hoppas jag får ork och tid till det under helgen.


//Magda

Likes

Comments

Idag var jag som sagt på VC och det fick bra fast det känns så fel. Men måste börja må bättre så detta blir bra. 2018 måste bli året då mitt mående vänder.

Annars har vi fixat lite här hemma. Städat lite nere i huset och plockat bort saker som legat framme. Vilken härlig känsla man får inombords när man fått bort sånt som stört länge. Tyvärr så har inte orken funnits tidigare så har mått extra dåligt ett tag.

Hoppas på att få till uppe senare i veckan. Står påsar överallt med saker som vi köpt men även saker från Bjurholm i typ alla rum. Sen håller vi äntligen på att göra färdigt i dotterns rum. Satt upp en tavla, en hylla för böcker, ny lampa och nya mattan är på plats. En del fix kvar men är ju inte så att hon använder rummet så mycket än.

I morgon hoppas jag att jag vaknar upp till en bättre dag för ska in till stan för en del ärenden med mannen. Så strax ska jag upp och sova. Tösen har precis gjort natt.

//Magda

Likes

Comments

Fy så kallt det varit under natten, dagen och nu ikväll och ja det verkar som att det kommer hålla i sig veckan ut. Huvva. Kanske har sagt det förr och nej vintern är fortfarande inget för mig. Lite snö ska det finnas vid jul men annars kan snön och kylan försvinna.

Men.. ja man får vänja sig. Tyvärr lär det ta ett bra tag att få bort all den snö vi fått hittills. Jag hejar på solen och våren. Om nån månad eller två hoppas jag att det hänt saker.

Nåja ny vecka och den har börjat ok. Imorrn ska jag på VC och prata om mitt mående. Blir nog bra det. Sker inte så mycket mer i veckan. Ska hänga med mannen på stan nån dag. Sonen är hos sin pappa och kommer inte hem förrän på lördag. (pga byte inför nästa veckas familjedag på mannens jobb)

I skrivande stund ligger jag bredvid dottern som somnat för natten. Ska försöka sova jag med.

//Magda

Likes

Comments

Tider går undan när man har kul sägs det men här är det snarare att det bara rinner iväg pga massa fix i mina föräldrars hus som vi håller på att tömma.

Min mamma dog ju i somras och min dementa pappa bor på ett boende. Tack och lov så är vi inne på sista rycker i huset nu. All den lilla energi jag har går dit så det ska bli skönt att återfå den då vi är klara.

Annars så är det mycket runt sonen och hans språkstörning. Samt en ny utredning är på gång och det känns bra men önskar att det skulle kunna vara klart nu så man vet vad man ska göra. Och att skolan kunde få hjälp med det dom behöver.

Mitt i allt detta har vi en söt och alldeles underbar dotter som nu är 7 månader. Som bara följer med på allt och bara skiner upp vår värld.

Sakta men säkert så gissar jag att det vänder snart för oss och att vi kan få andas och vara. Göra det vi vill som familj. Njuta av livet och känna harmoni.


//Magda

Likes

Comments

Det har varit och är fortfarande fullt upp hela tiden. Att ha en utmattning i grunden, blivit mamma igen, förlorat sin mamma, ta hand om sin dementa pappa, och ständigt stötta sonen med allt kring hans språkstörning, tömma föräldrarnas hus. Ja listan är lång.

Och i allt detta ska man hinna med allt hemma och andra saker man vill göra. Har lite panik över att jag inte hinner njuta av Agnes alla framsteg. Och hennes storebror är så duktig som kämpar på i skolan.

Mitt mående är upp och ner hela tiden. Minsta lilla stress så säger kroppen ifrån. Utan min man hade inte något funkat. Vilken stöttepelare han är.

Försöker se det positiva men oj det är svårt. Men idag är vi glada. Agnes är nu 5 månader. Vad hände? Älskade tös.

Snart är det första advent och vill börja pynta men orken fanns inte idag till det. En annan dag.


#utmattningssyndrom #älskadedotter #femmånadergammal #älskadeson #minälskademan #bebis2017 #dement #stress #mamma #pappa


//Magda

Likes

Comments

September är här och det brukar snabbt betyda att även hösten är här. Och ja så även i år. Redan det 1:a dagen denna månad firade vi stort (ja även några dagar innan) för min son fyllde äntligen 7 år. Hela 7 år har alltså gått sen jag blev mamma till vår fina storkille. Underbart men jösses vad hände med dessa 7 år? Galet. Han har längtat efter denna dag. 🤗😍
Jaja bara gilla läget att åren går.. Ett kalas med familjen har vi haft och ett kalas till blir det med hans klass till helgen. Kul! ❤️🎈

Älskade illa dottern växer så det knakar och ja det är så kul att se men varför måste det gå så snabbt? Vill att bebistiden ska vara längre än vad den är. ❤️🤗Hon är så fin och så snäll så att våra hjärtan svämmar över.

Älskar mina barn så enormt mycket och kärleken bara växer. Dom är så fina tillsammans. Världens bästa storebror och lillasyster. Ska bli så underbart att se dom växa upp tillsammans. ❤️❤️❤️

Och mannen numera även pappan i huset är extra lycklig idag. Äntligen har älgjakten dragits igång. Han och hunden är ute i skogen i skrivande stund. Och hunden skäller tydligen på någon älg. 😊☺️

#höst2017 #älskadeson #7år #älskadedotter #bebis2017 #storebrorochlillasyster #älgjakt2017


//Magda

Likes

Comments