Välkomna till Frulinderot

Första advent-pyssel-klappar-gran och vabb

Första advent ..Äntligen! ✨

Det luktar nybakat bröd i husets alla våningar..Melvin tittar på grinchen, Hugo somnade precis jämnte och Curt är inne i byn för att plocka upp take-away från olearys. Perfekt !!
Lite lugn skadar aldrig.


Det var ett tag sedan nu, jag har vabbat hela veckan och det har varit hektiskt i sig..fullt upp från tidig morgon till sen kväll.

Meeen vi har hunnit gjort både det ena o andra här hemma.
Julgranen står upp pyntad i matsalsrummet, konditori by Linderot går varmt från morgon till kväll. Alla julklappar är inslagna..Dem vi inte träffar under jul har fått sina..adresser till alla som ska få sina julkort är förberedda och ja..mängder mängder med annat. Skönt att ha så mycket som möjligt klart så man bara kan tulla runt i myset sen.


Såklart någon liten krispig promenad utfördes.❄️

Och hallå!!
Jag hade en bokad frisörtid hos kusinen..kolla vad skabbigt förebilden ser ut.😣 Men vad vackert det blev !! ✨

Hon är duktig den tösa. ”Hairbyronjis” på instagram.✨


Ikväll åker melvin med en god korg till hans mormor och morfar för en övernattning..och jag ska hinna städa huset efter allt mjöldamm och hår efter hundvalserna. Förbereda inför en ny vecka. Fick passning för minstingen imorgon så det ska bli helt underbart att få komma till jobbet. Sen blir det kanske fortsättning utav dendär dumma vabben. Så retsamt när det bara är någon hosta var 6 timma som håller i.

Torsdag bitti åker vi till Dalarna! Ska bli fantastiskt . Snön möter oss där enligt prognoserna. Och vi ska bara mysa utomhus..Är det Corona så är det. Respekt🙏🏼

Hoppas allting är underbart med er!🌲

Gillar

Kommentarer

Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,

Oj vad fint hår du har och vilka fina paket 😍😁

nouw.com/dontworrybelikeheidi
FruLinderoth
FruLinderoth,
Jovana
Jovana,

Åååh vovven 🥲😍

nouw.com/jovana
FruLinderoth
FruLinderoth,

Söt va😍😍

nouw.com/frulinderoth