Så var det 2019, vad hände?

Jag vet inte riktigt vad som hände. Livet antar jag. Tiden och lusten till att skriva ner saker här har inte riktigt funnits. Istället har jag börjat med en 5års kalender/dagbok där jag skriver ner lite kort vad vi gjort och onödiga fakta så som bensinpriser osv för att barnen ska kunna läsa sen när jag är gammal eller död. Har även börjat på en bullet journal som jag hoppas ska bli något jag tycker är roligt och kan fortsätta med. Det visar sig.


Januari 2019, den här månaden tar jag examen. Mina två år är slut. Blandade känslor, jag är orolig över att inte få ett jobb. Jag har ju alltid tidigare erfarenheter att falla tillbaka till men jag valde att gå denna utbildning av en anledning, jag vill utvecklas. Gå vidare.


2018 var ett bra år, i det stora hela. Visst har det varit en del motgångar men wow vad jag fått uppleva. Vilket år. Haft världens bästa personer runt omkring mig som har plockat upp mig och lyft mig när jag behövt det. Jag har åkt seglat segelbåt för första gången i mitt liv. Massor av gånger i sommar. Det är helt underbart, vilken känsla. Jag har varit på upptäcktsfärd i vuxenlivet och upptäckt massa spännande som jag aldrig tidigare provat på. Inte helt fel måste jag säga. Jag har också för första gången rest på solsemester utan min familj, jag har tidigare bara rest en gång med min mamma och min son till Turkiet i en vecka. Den här gången var det jag och min vapendragare som packade väskan och for till Thailand i 12 dagar. Helt fantastiskt. Jag vill tillbaka. Jag vill dit med barnen, kanske inte samma ställen vi var till men jag vill att barnen ska få uppleva det också. Stränderna, vädret, alla intryck. Ja som sagt 2018 har varit ett helt fantastiskt år. Men nu är det över, nu har vi börjat uppleva 2019.

Det här ska bli så spännande. Jag är väldigt nyfiken på vad 2019 har ett erbjuda.
Nu kör vi!

?

#mingalnafamilj?
  • 2019

Gillar

Kommentarer