Livet leker vidare

Livet, vad fantastiskt bra det kan vara. Jag är så otroligt nöjd. Den här känslan är jag inte van att känna, men jag kan helt klart vänja mig. Det mesta flyter på rätt så smärtfritt även om en del saker alltid kommer skava som en vagel så är det något man lär sig att hantera så gott det går.

Halva utbildningen är avklarad. Det första året har helt klart varit ganska så turbulent. Vi började i januari 2017 och då var vi fem stycken elever. Allt eftersom trillade det bort kursdeltagare och sen var vi bara två kvar. Lite tråkigt att mer än 50% av eleverna valde att hoppa av utbildningen. Men vi två som är kvar har jättekul tillsammans och samarbetar toppen ihop och det är tur det när det bara är vi två i gruppen.
Det står inte på så är det dags för sommaruppehåll igen. Börjar redan känna mig stressad över vart jag ska jobba, vad jag ska jobba med. Blir till att ringa chefen (som jag jobbade åt förra sommaren) och höra om jag kan få komma och jobba åt honom. Där trivdes jag så jag hoppas att han har något jobb åt mig.

?

#mingalnafamilj?
  • 2018

Gillar

Kommentarer