År och dar sedan.

Ja här har det hänt grejer sen sist. Separerad och enormt lycklig med mitt liv som det är. Väntar på att få igenom skilsmässan i sommar. Det ska bli skönt när det är helt över.

Lång historia kort, år av otrohet, lögner och svek. Man kämpar in i det sista. Och gärna lite extra när man är gift och har barn ihop märkte jag. Men ibland går det inte längre, man når botten. Vi nådde botten. Nu är han inte längre mitt problem, om man får säga så?! Aldrig kommer jag tillåta mig själv att hamna i en relation som våran igen. Vilken lättnad jag känner, det trodde jag aldrig att jag skulle känna. Men det gör jag. Jag älskade honom verkligen, jag älskade oss. Men att ta ett steg bakåt och se med friska ögon hur allt verkligen låg till har varit nyttigt. Jag är evigt tacksam för allt stöd och de nya vänskaper jag fått under denna resans gång. Och så vill jag tacka alla er som hade stake nog att berätta för mig om de svek och otrohetsaffärer som pågått bakom min rygg. Till er som ljugit mig rakt upp i ansiktet har jag inte mer att säga än att ni är lägre än Glocalnet alla dagar i veckan! Så det är nog allt jag kommer nämna om allt det där. Annars får jag skriva i månader innan jag fått ur mig allt. Nu blickar jag framåt istället och är glad över den styrkan jag känner inom mig idag.

Jag och barnen har det jättebra, bor kvar, lever på med våra liv. Jag har börjat plugga, en utbildning på två år och framtiden ser otroligt ljus ut. Det blomstrar runt oss och det är så härligt. Jag trodde inte att man kunde vända en livssituation så här pass mycket till det bättre så snabbt som vi gjort. Klapp på axeln till mig!

Hörs hej!

?

#mingalnafamilj?
  • 2017

Gillar

Kommentarer