Hej och varmt välkommen till min lilla blogg!
Syftet är främst att ha en plats att samla testade - och gillade - recept, så jag vet var jag har dem och självklart vore det även kul om du kunde hitta lite inspiration också. Även om jag tycker det är väldigt kul med matlagning, så kan jag tyvärr inte ta cred för recepten i bloggen (om det inte står uttryckligen i inlägget) och kommer därför även att publicera länken till originalreceptet i varje inlägg.
Recepten i bloggen kommer att vara på lchfvänlig och/eller kolhydratfattig mat, och jag kommer i så stor utsträckning som möjligt att även skriva (ungefärlig) gram kolhydrater per portion.​

Vem är då jag?
Jo - en ständigt trött tvåbarnsmamma till två yrväder - en tvååring, och en 6-månaders. Efter senaste förlossningen, i april, bestämde jag mig för att gå all in vad gäller hälsa, vikt och allmänt välmående, och började därför med LCHF igen. Har sen dess gått ner ungefär 16 kilo (pendlar nåt halvkilo upp och ner ibland), fått bättre värden och mår så mycket bättre. Jag kommer inte att skriva om min viktresa här, men finns på instagram (frulensviktresa), för den som är intresserad.
Älskar att träna, men hinner dessvärre inte med det lika mycket som jag hade velat, så min viktnedgång beror främst på kosten. Jag äter runt 20 g kolhydrater per dag, och trivs super.


Hoppas att du kommer att trivas här - och hitta inspiration till kvällens middag här! 
​Kom hemskt ​gärna med förslag på maträtter!!
Y
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments