Vegetar Burger

Altså, hvor skal jeg begynne.. I dag var det første gang jeg bestilte en burger på en av våre favoritt grill restauranter. Da ble det en kylling burger med grillet grønnsaker til, og her snakker vi skikkelig grillet kyllingfilet med grillet paprika, tomat, agurk og zucchini. På toppen hadde di most fetaost. Ser du bort fra potetene og eventuelt brødet, så var dette en fanatisk god vegetar burger. Og for første gang måtte jeg spise burger med kniv og gaffel faktisk. Men mett ble jeg, klarte ikke å spise opp brødet som var på toppen og potetene, så her kan jeg virkelig anbefale å spise burger om di får lyst på det.

Livretten til Lasse er BBQ spareribs med kyllingfilet. Her er kjøttet så mørt og godt at det nærmest dette fra beinet. Jeg har fått smake denne retten og den er helt amazing altså, så liker du grillmat og er på Kreta, så er Redwood plassen å spise.

Etter maten tok vi et slag airhockey. Jeg har aldri spilt dette spillet før og syns det var ganske kult faktisk. Men jada, Lasse vant 9-1. Målet jeg fikk var jo pga han selv, så det ble et selvmål. Tror det er det jeg får satse på neste gang haha

Også fant vi et hotell vi tydeligvis hadde oversett. Et billig hotell med 4 stjerner. Her kostet det faktisk 24 000 kr for 2 uker med privat basseng Ble liksom ikke mindre gira av å dra på ferie igjen. Det er jo sykt billig, også ligger det rett ved stranda i tillegg. Dette hotellet heter Blue Star Atlantica Caldrea Bay og dere kan fine link HER om dere vil sjekke det ut.

Okei dere, håper dere har hatt en flott dag, det har hvertfall jeg. Vi blogges i morgen :). 

Liker