The perfect trip

God kveld bloggere. Vi er endelig kommet hjem etter en fantastisk tur til Sørlandet. Vi valgte å dra til sørlandsenteret siden det likevel var overskyet og vind. Bildene over tok vi på vei til Kristiansand. Måtte jo litt pauser innimellom for å strekke litt på beina. Vi var fremme på senteret litt over halv 12 og gikk rett på Peppes restauranten og tok lunsjen der. Dette senteret har fått en del nye butikker etter di drev å pusset opp for 2 år siden, og jeg må si det har blitt mye finere en det var før.

Vi var forresten ganske heldige med været, det begynte ikke å regne før vi dro til Lyngdal, vi måtte innom OBSen for å handle litt små gått hehe.

På vei hjem fra Lyngdal kjørte vi gamleveien hjem. Det er den veien vi kjørte før broen kom og som fører deg til utikten mot kvinesdal. Det var jo ikke det samme som før på utsikten. Før var det en stasjon der som vi alltid stoppet på for å strekke på beina og kjøpe is. Nå er det gjort om til et hotell og ingenting er som før lengre. Helt rart hvordan ting endrer seg på alle disse årene. Men se den flotte utsikten over kvinesdal, helt amazing. Vi fikk og sett et rådyr i skogen nedføre som løp nedover. Vi har hvertfall kost oss masse i dag, og nå er vi klar til å slenge oss på sofaen og se serien supergirl på netflix.

#roadtrip #kostoss #homesweethome

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Så herlige bilder 😊 Sørlandssenteret har jeg ikke vært inni, kun vært på den Mc Donalds får å spise og lade KONA da vi måtte kjøre sørlandet hjem i mars pga. dårlig vær over Haukeli.
nouw.com/tonevinningland
FruLea
FruLea,
Du må ta turen innom en gang, har masse kule butikker der og et ganske fint senter egentlig☺️
nouw.com/frulea
vibeke
vibeke,
Kjekt dere fikk en fin tur 🤗 har kjørt den veien noen ganger ja, på vei til utstilling. Fine bilder!
nouw.com/vibeke
FruLea
FruLea,
Tusen takk☺️ Blir fort noen bilder når vi farter sørover😉
nouw.com/frulea
elevele
elevele,
Så fine bilder- spesielt det første av deg var utrolig flott 😃

jeg har bodd i Lindesn i 7 år, før jeg flyttet tilbake til Halden for 1.5 år siden. Var en del i Lyngdal, da jeg likte meg der bedre enn i Mandal, som jeg jobbet. He he.. Var ikke så mye mot Kvinesdal, men har kjørt i gjennom et par ganger 😊 Er mange koselige steder nede på Sørlandet. Jeg savner å bo der, men overlever her også 😋 ha ha
nouw.com/elevele
FruLea
FruLea,
Kunne absolutt bodd i Lyndal faktisk, vi er ofte å handler i handelsparken der😉 er bare på sommeren vi er i Mandal om været er bra, mye mer folk da og ting som skjer både i Lyngdal og Mandal😊 Men ja, det er fint på Sørlandet😉
nouw.com/frulea
fitnessmayza
fitnessmayza,
Så fine bilder 😊
nouw.com/fitnessmayza
FruLea
FruLea,
Tuuusen takk🥰
nouw.com/frulea
okergul
okergul,
Så fine bilder av deg! ☺️
nouw.com/okergul
FruLea
FruLea,
Tuusen takk🥰
nouw.com/frulea