Perfekt hjem

I et perfekt hjem skal alt være på G helst hver dag. Det skal ikke vær så mye som et eneste støvfnugg på i huset, ikke en eneste hybelkanin under sofaen. Men tingen er bare det at det finnes ikke noe som heter perfekt hjem, men det som plager meg er disse interiør sidene på Facebook.

Om du har lyst å vise frem et rom i huset eller gjerne hele huset, så er det klart at du ønsker at det skal se fint ut. Du går liksom ikke rundt å tar bilder av rotet og alle hybelkaninene som ligger i hvert hjørne. Så da vasker du gjerne litt rundt og fikser på ting slik at det faktisk ser perfekt ut når du skal ta bilder for å legge ut på fb eller Instagram.

Men så hender det at folk legger ut bilder av hjem som er rotete og gjerne full av leker fra barna. For så vidt så skroller jeg forbi disse bildene, men når jeg leser kommentarfeltet hvor folk skriver at det er fint å se at det bor folk i huset... Gjør det ikke det i et hus hvor folk har ryddet bort rotet sitt da??

Jeg syns liksom ikke det er så kult å gå inn på ei interiør side hvor du ønsker inspirasjon, men i stede finner bilder med rot i.. Hva mener du om slike bilder? Selv driver jeg og rydde og vaske litt rundt om jeg vil ta et perfekt bilde til bloggen, Instagram eller fb generelt.

Liker