Ny Vri

Jeg skal innrømme at jeg har en tik tok konto, men det er mest for å se på andres videoer. Ja jeg har jo noen jeg og, men det er ikke så viktig for meg. Uansett, det var på tik tok at jeg fikk tips om en ny måte å ta bilder på ved å snu mobilen din opp ned, sette toppen ned på asfalten og ta bilder av det du vil. Dette ble en helt ny vri for meg, så derfor fikk jeg testet dette litt i dag.

Her snudde jeg mobilen og satte den på hode ned mot busken, og voila, du får kulere bilder og mer av disse close up bildene.

Vi var forresten og tok en tredje korona test i dag siden di to siste var litt nærme hverandre. Vi tok den første på fredag og den andre på søndag. Vi skulle egentlig tatt den andre på mandag, men vi bestilte time på søndags morgen og fikk time allerede søndags ettermiddag. Så da kommunelegen ringte i går, så anbefalte hun å ta en ny test i dag. Så da håper vi at i dag var siste gang.
#fotografering #fotografi #foto #bilde #bildeinspirasjon #inspirasjon #tip #korona #koronavirus #test #koronatest #karantene

Liker

Kommentarer

IselinMarlen
IselinMarlen,

Tusen takk for tips til fotografering med mobil 😊 Måtte jo teste det ut med en gang. Ble jo så mye bedre på nærbilder 😊

nouw.com/iselinmarlen
FruLea
FruLea,

Ja ikke sant😃

nouw.com/frulea
VeraLynn
VeraLynn,

Takk for tipset, det må jeg teste ut... Bildene ble jo så kule og fine 👍

nouw.com/veralynn
FruLea
FruLea,

Tusen takk☺️

nouw.com/frulea