Mine ettermiddag/kvelds rutiner

​Jeg tenkte å vise dere hva jeg gjør når jeg kommer hjem fra jobb. Jeg er jo ganske så sliten i kroppen etter en lang arbeidsdag, og da er det ekstra digg å å ta en god og varm dusj. Og siden jeg har denne Nivea peeling ansiktsmasken, så tar jeg den før jeg går i dusjen. Denne passer perfekt siden den bare skal være på i 1 minutt. 

Er det ekstra kaldt ute og jeg er litt frysen i kroppen, så skal jeg innrømme at jeg står litt lenge i dusjen hehe. Og siden vi handle matvarene på vei hjem fra jobb, så tar jeg i dag på meg pysjen. Det er bare siden kosedressen er til vask og jeg likevel ikke skal noe etter jobb.

Etter dusjen smører jeg inn huden med kremen fra Nivea. Jeg like dette setter mer og mer, så dette kommer definitivt til å stå på badet lenge. Tilslutt føner jeg håret, men bare halve håret. Jeg føner det bare slik at det er litt fuktig når jeg er ferdig. 

Har du noen rutiner du gjør når du kommer hjem etter en lang dag på jobb?​

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Fine rutine det 😊 så lenge jeg ikke skal ut pga trening på guttungen så er min rutine å hive av meg arbeidsuniformen og rett i pysjen 😅
nouw.com/tonevinningland
FruLea
FruLea,
Er skikkelig digg det😊
nouw.com/frulea
Hobbyfotograf Miriam,
Høres ut som en perfekt rutine alle burde gjennomføre hver kveld 😃
www.hobbyfotografmiriamg.blogg.no
FruLea
FruLea,
Ja ikke sant😊
nouw.com/frulea
Mia Marita
,
Fin rutine det🌺🌼 Pleier du å vaske håret hver dag?
FruLea
FruLea,
Ja pga jobben så gjør jeg det, men har jeg ferie, så blir det annen hver dag😉
nouw.com/frulea