Min dag

Etter en god og avslappende helg, fikk jeg en litt stressende mandags morgen. Dette resulterte i at jeg glemte igjen mobilen hjemme haha. Jeg vil ikke si at jeg er avhengig av mobilen, men når jeg har vendt meg til å trykke så mye på den, så var det litt rart å sitte i pausene på jobb og ikke ha mobil. Jeg måtte plutselig bli sosial hehe.

Etter jeg la ut innlegget om jeg hadde lyst til å dra til Gdansk i Polen, så ble det var det plutselig kollegaer som hadde lyst å dra på jentetur til Gdansk. Tenk så kult det hadde vært da.

Etter jobb dro vi til dyrlegen for å kjøpe ny pakke med medisiner til Timmi. Han må ta disse helt til neste år når vi skal ha den årlige helsesjekken hans. Gåturen min ble det ingenting av i dag, det er sån ekkelt å surt ute, og jeg er skikkelig frysen i dag, så jeg valgte å droppe den i dag da.

Jeg håper di neste to ukene går fort, har så mye å se frem til nå i jula. Jeg skal og lage vloggmas på youtube kanalen min, noe jeg gleder meg til. Også har jeg planlagt en julekake å dele på jobben. I tillegg har jeg lovet en mannlig kollega å lage kake, og der har jeg allerede planen klar haha, jeg må bare finne det jeg trenger hihi.

Jaja, dette var hvertfall min mandag. Hvordan har din mandag vært?

#mandag

Liker

Kommentarer

carpediem76
carpediem76,
En perfekt dag...:))nouw.com/carpediem76
FruLea
FruLea,
Ikke sant😄nouw.com/frulea
tonevinningland
tonevinningland,
Jeg hadde ikke overlevd å glemme mobilen. Har heldigvis glemt når gubben vært hjemme så har fått han til å komme med den til meg 😂nouw.com/tonevinningland
FruLea
FruLea,
Hehe så pass😂nouw.com/frulea
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229