Julia's Hud og Velvære

HERJeg har nå bestemt meg for å starte opp igjen med Forever Living og vise frem produktene vi har. Så derfor har jeg i dag fått laget meg en kundegruppe på FB som dere finner HER

Jeg har i tillegg fått byttet sponsor som bor i Stavanger området som vil gjøre det lettere for meg når jeg trenger hjelp.

Jeg er veldig opptatt av hudpleie og velvære for kroppen og er super fornøyd med produktene til Forever Living. Di er heller ikke testet på dyr, noe som betyr mye for meg.

Jeg er nå i oppstartsfasen og har derfor bare fått publisert et produkt til nå. Men om du ønsker å bli med i gruppa, så får du se at jeg kommer til å publisere flere og flere produkter og hvordan du som kunde kan bruke di forskjellige produktene. Jeg kommer til å legge ut både bilder og videoer, og siden jeg er i oppstarts fasen, så kommer jeg nok til å gjøre endringer i gruppa mi etter hvert.

Og du som kunde kan og få dele din erfaring om produktene enten om det er positiv eller negativ. Så håper jeg du vil ta en titt innom gruppa og legg deg gjerne til om du ønsker det.

#foreverliving #kundegruppe #kunder #aloevera #hudpleie #velvære #hudogvelvære

Liker