Jeg ville ta henne med hjem

I går kveld var vi innom Castle Suite hotell som ligger et lite steinkast fra hotellet vi var på. Dette er et hotell som Charterfeber brukte for mange år siden. Et stort og fint hotell med flotte basseng.

Vi fikk en skikkelig wow effekt da vi fikk se selve hotell området og bestemte oss for å sjekke det ut på siden. Dessverre vikk det dårlig kritikk pga dårlig renhold, trange bad, harde senger, lite senger ved bassenget og her måtte folk betale for wifien. Veldig trist siden dette er et 3+ stjernes hotell og flere andre hotell tilbyr gratis wifi og gratis aircondition.

Inne på området til dette hotellet traff vi på en liten kattefamilie på 6 katter med mor og 5 unger. Di var jo bare så herlige og søte. Denne kattungen Lasse koser og holder på var helt ekstremt kosesyk. Hun var så god og herlig at jeg ville ta henne med hjem. Disse kattene har det heldigvis godt siden di bor her inne og blir tatt vare på av di som jobber på dette hotellet. Må bare beklage for uklare bilder da denne katten var så kosesyk og ikke kunne sitte stille hehe.

middagen i går ble en enkel spagetti bolognese siden vi hadde vært på tur tidligere på dagen og spist lunsj som mettet godt. Vi gikk inn på en restaurant som heter Mythos. At vi aldri har gått inn der før skjønner jeg ikke, for her var kelnerne så morsomme og hyggelige mot alle gjestene sine. Og norsk hadde di også lært seg selv om di ikke har vært i Norge. Spør vi etter regningen får vi til svar at i morgen er det fint vær ja hehe.

Di kom jo bort å spurte oss om vi kunne bytte bord siden det kom en storfamilie som gjord at di måtte sette sammen flere bord. Vi sa så klar ja og vi ble tilbudt ostekake på huset og vi fikk det grekeren kaller for sutlevann og hjemmebrendt(ouzo og raki) Så her kommer vi garantert tilbake igjen og kan virkelig anbefale denne plassen om dere kommer til Kreta og Platanias.

Liker