Det nærmer seg

Bilder fra nett

I dag innså jeg raskt det nærmer seg ferie for meg og Lasse. Vi bestilte denne turen for litt over et år siden og har bare gått og gledet oss. Det er jo Kreta i vårt hjerte og Kreta som er vårt andre hjem.

Vi reiser 26 august og skal være der i 3 uker, så lenge har jeg aldri vært i utlandet før. Det har bare vært 2 uker, men nå tenkte vi å teste ut hvordan 3 uker blir. Herregud men vi gleder oss, vi har jobbet så og si hele sommer og kjenner virkelig nå at kroppen trenger ferie.

Mamma og pappa reiser neste søndag til Kreta og blir borte i 2 uker, og når di kommer hjem så er det bare en uke igjen så er det vår tur. Det er da vi merker at det nærmer seg.

Bildet over her er det hotellet vi skal ligge på, hotell Majestic heter det og ligger i Platanias. Vi var der for første gang i fjord og var så fornøyd at vi valgte å komme tilbake dit i år også.

Jeg gleder meg ekstra masse denne gang fordi jeg kommer til å vlogge mye mer på denne turen både med kamera mitt og med action kamera som forresten er vanntett, så da blir det nok noen undervanns bilder også.

Så blir det mye snapping også, så om du ikke allerede følger meg på snapp, legg meg gjerne til på melkebaren7 heter jeg der.

Liker

Kommentarer

Sarah,
Så fint det ser ut att vara på Kreta 😊
CheerSarah.devote.se
FruLea
FruLea,
Ja det er helt nydelig der, er faktisk 7 gang vi reiser ned 😉 Kan virkelig anbefale Kreta 😉
nouw.com/frulea