Bare fordi..

Det ble en ny tur til Egersund i går bare fordi Lasse hadde glemt noen kabler til dronen sin som var litt viktig å ha. Sjansen for at di enda var da vi kom frem var 50/50% sjans, men flaksen var på vår siden, rett ved kanten av vannet lå di å ventet på at vi skulle hente di hehe.

Vi hadde planer om å dra til Vandringshavn å ta bilder, men det begynte selvfølgelig å regne, så da droppet vi det og kjørte hjem til Ålgård. Men før vi kom så lang, begynte det å lysne bak skyene, så vi valgte å stoppe på Gjerdrem å ta litt bilder der.

Jeg fikk noen bilder fra dronen til Lasse som jeg skal vise dere her på bloggen nå.

Disse bildene er det jeg som har tatt da. Skulle vel egentlig ønske at jeg kom meg over til andre siden av elven da jeg syns måten elven rant på var litt stilig og se.

Jeg vet ikke hva som gjord det, men jeg fikk en litt sån Alaska feeling av disse bildene

Disse bildene her er tatt med dronen til Lasse, Syns di ble ganske så bra.

Bilde dere ser til høyre her er det bilde tok av meg på lørdag da jeg laget vlogg. Dere så sikkert volggen jeg la ut i går ettermiddag da Lasse kom flyvende bort med dronen mens jeg snakket til kamera. Bilde til venstre ble tatt da jeg sto helt på andre siden av badeplassen. Vi har jo planer om en fin strand video med dronen, men det blir nok ikke før til sommeren da.

Men håper dere likte bildene. Jeg bare syns dette er så utrolig gøy å få reise ut å ta massevis av med fine bilder rundt forbi.

#drone #naturen #elskerdet #friluftsliv #bilder #fotografi #olympuspen

Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,
Stilige bilder, spesielt de fra luften 😀🖒
nouw.com/vibeke
FruLea
FruLea,
Ja jeg syns og disse bildene er bra, så blir nok litt flere av di og på bloggen etter hvert😉
nouw.com/frulea
tonevinningland
tonevinningland,
Dronebilder er kult 😊 Jonas har en sånn liten drone med kamera og vi testet det inne, var ganske løye å se hehe han har bare en liten og dårlig en da.
nouw.com/tonevinningland
FruLea
FruLea,
Ja, det blir nok flere drone bilder på bloggen i sommer. Han får få en slik fantom til bursdag eller jul 😉
nouw.com/frulea