Title

Detta är nog femhundra-elfte gången jag testar på att blogga. Nu tänkte jag vara duktig & "trixa till & dona fint" men sörrniii den gubben gick inte.. raderade massa grejer som jag inte förstår hur man får tillbaka. Tror jag börjar bli gammal, förr var man liksom lite mer utforskande eller så hade man fan bara tid. Nu vill jag bara saker ska funka. Man ska kunna klicka på en knapp & så ska det funka, så funkar det ju dock inte riktigt.

Jaha, precis som jag tror det kommer komma följare? Vem vill följa mig. Ähhh ni gör som ni vill.

Vem är jag då?
Joorrååsåatte. Jag är en 28 årig qvinna som egentligen kommer från en liten by i Småland men som numera bor i en liten håla utanför Helsingborg. Vad gick fel tänker ni? Jodå, jag följde med ett ex efter studenten till Helsingborg, vi gjorde slut, jag träffade min man & nu sitter jag här snart tio år senare med en liten son på snart två år, två hundar & en katt. Så gick fel gjorde det ju inte, det gick ju faktiskt alldeles riktigt jäkla bra.

Vad gör jag annars då?
Ja, jag tycker väldigt mycket om mat & kläder. Dock inte att kombinera, min kropp är inte riktigt i synk med mängden jag äter & storleken jag väljer. Tydligen kunde jag inte få en bra ämnesomsättning & mitt snygga utseende. Ha, ja man tager det man får.
Jag tycker om hjälporganisationer samt lyfta många av dem. Då jag själv lider av panikångest & psykiskohälsa så är det gärna det jag lyfter samt olika cancerfonder/rehabiliteringsfonder efter cancer.

Har ni tröttnat? Jag har inte tröttnat men jag känner att denna envisa influensa som hela lilla familjen drabbats av börjar ta ut sin rätt på mig nu. Dags att sova. Tjipp!

Bilderna blir på mig & min man på nyår och mat. NomNom!

Likes

Comments