Rensa häck. Att det kan bli sådan träningsvärk av att ligga på knä och dra ogräs. Fattar inte.
Intensiv dag som avslutas i soffan och ännu ett avsnitt av Midsummer murders. Nu är det helg och snart är det måndag igen.

Likes

Comments

Så har då namnet droppats. Prins Alexander. Vackert namn tycker jag. Ett nytt kapitel i livet börjar. Vare sig du är kunglig eller inte. Det är stort att få ett barn. Jag minns varenda detalj när mina barn föddes. Och kan knappt fatta att det är 26 respektive 22 år sedan. De föddes ju nyss!
Mina fina söner. Mammas prinsar. Prins Jesper och Prins Jacob. Världens bästa!

Likes

Comments

Borde ta mig samman och blogga bättre.
Vad ska jag blogga om? Vardag? Åsikter? Inte vet jag.
Våren är här äntligen. Den bästa tiden på året med hela sommaren framför. Jag har som motto att alltid ha minst en resa bokad. I juni har jag två. Mallorca först och sedan England.
På semestern i juli blir det Karlskrona, Simrishamn och Halmstad. Hoppas på fin sommar.
Sedan lite jobbresor på det. Resa är livet!

Likes

Comments

Har varit på IKEA. Gillar att shoppa, men just IKEA är jag inte så förtjust i. Trots det har det blivit en del resor dit eftersom vi gjort nytt kök. I dag var det sonen Junior som skulle ha hjälp med sänginköp. Så nu är jag hemma igen, trött och sliten.

Tar emot att säga, men han har en del fina saker den där Ernest.

Likes

Comments

Tänkte att det är lättare att blogga från mobilen än datorn och hittade nouw. Säkert är jag den äldsta här på denna portalen. Men strunt samma, nu kanske det blir lite bloggande igen. Jag har ju sådan skrivklåda emellanåt.

Likes

Comments