Tankar i natten.

Ligger här mitt i natten och tänker på Svensson livet. Jag har villa, vovve och Volvo. Det där som man drömde om när man va barn och spelade de där grejen med det vikta pappret och flera olika alternativ. Någon som kommer ihåg vad jag pratar om?
.
Allt det har jag iallafall idag och det trodde jag inte att jag nånsin skulle få. Jag trodde att jag skulle bli fast i ett liv där jag fick kämpa för pengarna skulle räcka, där jag inte skulle kunna ge mitt barn den framtid det förtjänar eller ens dom rätta förutsättningarna. Ett liv som innebar ständig stress och oro. Stress och oro kommer säkert alltid vara en del av vardagen, men numera är det av rimliga skäl.
.
Jag har alltid varit rädd för ett Svensson liv för jag har alltid tyckt att det varit en dröm som varit så långt borta och det är för mycket att förlora för att satsa på ett sånt. Sen en dag träffade jag @siryg och alla bitarna föll på plats. Det blev naturligt att bara ta det lugnt, njuta av livet och bara vara. Det är det bästa som har hänt mig.
.
Jag trivs så bra här på landet med våran lilla familj. Jag saknar min familj och mina vänner men jag är glad att jag flyttade från Borlänge. Jag är glad att Alvar får växa upp här i Bonäs med kompisar i husen bredvid, nära till naturen och framförallt så är det lugnt här. Han har alla möjligheter att kunna bli och göra vad han vill när han växer upp. Jag och Johan är med och skapar hans framtid och det gör vi faktiskt jävligt bra tycker jag.
.
Jag är fortfarande livrädd för att förlora allt detta, men det är väl alla lyckliga par och föräldrar antar jag. Jag trivs här. Jag mår bra här. ❤️

#älskarmittliv #gyrisalvar #älskarattvaramamma #vimedbarn #känslor #tankaromlivet #livetmedbarn #livetpåenpinne

Gillar

Kommentarer