Testare, Gratis

Jag har kommit med som testpilot av Duck Fresh Discs så nu ska jag bara hämta ut den och börja testa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gratis, Testare

Buzzador söker personer som vill testa hårfärg.

Garnier Olia är den första permanenta hårfärgen från Garnier som verkar med kraften från olja. Den innehåller 60% olja i färgcremen, bland annat blomsteroljor. Garnier Olia ger maximal färgprestanda, upp till 100% grå täckning och förbättrar synligt din hårkvalitet. Olia innehåller ingen ammoniak för en behaglig doft.

Ansök här

Likes

Comments

Gratis, Testare

Krispigt, krämigt och vegetariskt. Låter det lockande? Quorn bjuder in 1700 testpiloter till smaktest av nyheterna Quorn Southern Fried Bites och Quorn Schnitzel med Mozzarella & Pesto. I detta test vill vi att du provar både bites och schnitzel, och via en 2-för-1 kupong betalar du endast för ena produkten. Uppdraget är att tycka till om dessa Quorn-nyheter och dela en video på din första tugga. Hur blir din reaktion?

Ansök här

Likes

Comments

När jag var liten så var det ingen familj som jag kände som hade två bilar. Idag är en familj udda om den inte har två bilar. I alla fall upplever jag det så.

Vi har valt att bara ha en bil. Detta är dels ett ekonomiskt val men även ett val med hänsyn till miljön. För behöver vi verkligen två bilar?

Bor man som vi i en storstad så kan man oftast klara sig med en bil i kombination med kollektivtrafik. Visst är inte allt bra med kollektivtrafiken men det innebär inte att två bilar är en bra lösning. I alla fall inte för oss.

För min del kostar parkeringen på jobbet under ett år mer än ett årskort på kollektivtrafiken och jag skulle inte heller komma fortare till jobbet om jag tog egen bil. Jag skulle snarare fastna i köer och ändå betala mer per månad för att komma till jobbet. Så för mig är valet lätt.

Maken har däremot en annan situation. För honom tar det längre tid att åka kollektivt och det fungerar dåligt med hans arbetstider. Så därför har vi en bil som han tar till jobbet.

Valet att endast ha en bil gör att vi sparar en hel del pengar. Jag kan dessutom ägna restiden åt att svara på enkäter som jag får betalt för och därmed blir det än mer lönsamt att åka kollektivt.

Likes

Comments

Gratis, Testare

Har din katt en känslig mage eller är den bara kinkig med maten? Nu söker vi 500 kräsna testpiloter som är redo att prova PRO PLAN® Delicate. Fodret är speciellt framtaget för katter med känsliga magar och finns i smakerna kalkon och lamm. I testet ingår en 1,5 kg påse och vi vill att du delar videoklipp och bilder när katten testar maten under testets gång.

Ansök här

Likes

Comments

Gratis, Testare

Får ditt barn i sig tillräckligt med omega 3? Nu söker Smartson 300 föräldrar som vill bjuda sina barn, från 3 år och uppåt, på HappyMe tuggisar med jordgubbs- och citrussmak. Detta kosttillskott ger den dagliga dosen av omega 3 och dessutom innehåller det E- och D-vitamin. Blir du utvald som testpilot får du prova en förpackning à 45 tuggisar utan kostnad med uppdraget att visa och berätta vad ditt barn tycker om smaken och den dagliga rutinen.

Ansök här

Likes

Comments

Gratis, Testare

Netgear WiFi Extender

Nu söker Buzzador 10 buzzadorer som kostnadsfritt får testa NETGEAR Nighthawk X6S i utbyte mot att skriva ärliga recensioner om produkten.

Utöka ditt befintliga trådlösa nätverk enormt och dessutom med extrema hastigheter. Nighthawk X6S använder sig av samma nätverksnamn (SSID) som din befintliga router. Dina enheter, så som smartphones och bärbara datorer, kommer att koppla upp sig mot Nighthawk X6S eller din befintliga router beroende på var du får ut högst hastighet. Detta sker sömlöst och inget som du som användare behöver bekymra dig över!

Ansök här

Likes

Comments

Tips

Mina barn har älskat att leka med Play Doh och det har alltid funnits hemma hos oss. Visste du att du kan göra play doh själv istället för att köpa det?

Det här receptet har jag hämtat från Lindas bakskola.

Play Doh lera

4 dl vatten
2 msk neutral matolja
några droppar hushållsfärg/karamellfärg
4 dl vetemjöl
2 dl salt
2 msk alun (finns bl a på Apoteket) eller citronsyra

GÖR SÅ HÄR

1. Koka upp vattnet i en kastrull. Tillsätt oljan. Droppa ner några droppar hushållsfärg i valfri kulör.

2. Blanda vetemjöl, salt och alun ordentligt i en stor skål.

3. Häll det färgade vattnet över de torra ingredienserna och rör om ordentligt till en lera i härlig konsistens. Knåda degen. Tillsätt ytterligare några droppar hushållsfärg och du vill ha en starkare färg på leran. Förvara leran i en burk med tätslutande lock. Eller i en tät plastpåse.

Likes

Comments

Produktomdöme

Basmatiris kan vara av varierande kvalitet. Även om man följer instruktionerna så blir det ibland ändå en grötig massa.

I Kökets box från november kom det ett paket basmatiris och när vår tidigare inköpta påse med ris var slut så öppnade vi denna.

Vi följde instruktionerna på påsen dvs sköljde riset först och använda avsedd mängd vatten. Däremot så saltade vi vattnet lite även om det inte stod så på instruktionerna. Riset blev luftigt och smakade väldigt gott.

Nu undrar ni säkert om vi bara åt ris. Nej, jag tärnade upp kycklingfilé som jag stekte tillsammans med curry paste. När det var genomstekt så hällde jag på en burk kokosmjölk och slängde ner lite grönsaker som vi hade hemma. Denna gången blev det broccoli, champinjoner och paprika. Snabblagat och gott!


#köketsbox

Likes

Comments

Återbäringssidor

Roat mig med att begära ut ytterligare en utbetalning. Denna gången var det intjänade pengar hos Cashbacker som jag begärde ut. Utbetalningen var på mitt bankkonto inom någon minut. 

Vill du också få pengar från Cashbacker när du handlar? Gå med här.

Cashbacker är inte den enda återbäringssidan som jag använder mig utan du kan läsa om de andra i det här inlägget.

Likes

Comments