Nu är det dax att börja planera in semestern 2017!

Självklart kommer semestern spenderas på båten, finns det något bättre än att glida fram på havet med solen i ansiktet!?

Sandhamn, Finnhamn, Möja, Stendörren, Mariefred, Trosa mfl, det finns så många fina pärlor i både ytterskärgården och mälaren. Förra året seglade vi för första gången till Oxelösund och femörehuvud, det var helt magiskt. Själva Oxelösund är väl inte så jätte upphetsande men femörehuvud rekomenderar jag varmt.

Många brukar avundas mej dessa årliga fem veckor till havs och absolut det är helt fantastiskt men det många glömmer är att på en ganska liten yta är vi två vuxna, tre tonåringar och vanligtvis en hund men från och med i år så blir det två hundar.

Kan säga att det är lite speciellt, man måste vara lite av en båtmänniska för att inte separera eller kasta ungarna över relingen. Några psykbryt ingår i semesterpaketet.

Trosa är en favorit hos mej, det är vackert och trevligt att röra sig runt. Bra utbud av restauranger och massor av underhållning hela sommaren. Priset är helt ok och fasiliteterna är bra.

Skall lägga ut lite bilder från mina skärgårdspärlor inom snar framtid, det känns bra att påminna sig själv och känna lite sommarglädje i kylan.

Måste kolla in Pelle P´s nya vår kollektion, har man tur så kanaske dom har utökat stl till jumbo size så man kanske kan börja köpa kvinnokläder detta år! Det är tyvärr nog bara ett önsketänkamde.

När det kommer till Segling, hästsport och golf så är stilen ganska lika. Snygga och stilfulla men tyvärr med en gemensam nämnare....... du måste vara size 0!!

Sådana som jag med lika stor bakdel som halva Australien kommer inte långt i shoppandet.

Jävligt tragiskt om jag får säga det, att vara rund är jobbigt ändå.

Nej nu är det dax att lufta hundarna.

Over And Out
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments