Värsta dagen på länge..

Ta mensvärken från h-vetet och toppa det med ett kvällspass på bussen som innehöll ett barn som kräktes, någon som hade haft med sig ett 6 pack öl där flera hade gått sönder och h*n hade puttat påsen under sätet så det var öl i mängder som hade torkat fast, mycket folk, varmt som fn i bussen och förseningar..

Det är inte ofta jag klagar över att mitt jobb är jobbigt, men idag var det inte kul! jag ville helst bara sitta ner pga mensvärk, men jag hade jobb att göra hela vägen. Det var stressigt och eftersom att ett barn hade kräkts och jag tog reda på barnstolen och rengjorde den osv så kände jag att jag inte ville vara i fikat och röra så mycket innan jag hade tvättat händerna ordentligt och det gick inte göra på bussen.

Allt detta fick till följd att jag inte hann ha nån rast i Umeå och vi blev sena eftersom att jag var tvungen att fylla på fikat.

Jag var så himla trött då vi kom till Skellefteå igen och jag kämpade för att inte låta tröttheten ta över då jag körde hem. Tack och lov hade jag en kompis att prata med så hemresan gick smidigt. När jag kom hem så var jag självklart så speedad så jag visste inte vad jag skulle göra,  så då satte jag mig och gjorde listor på allt som ska göras i helgen.. Så nu blev det jättesent innan jag tog mig isäng vilket kommer innebära att jag inte kommer stiga upp då väckaren ringer, utan jag kommer "försova" mig och då hinner jag inte med min lista och så var hela listan helt onödig att skriva.. bra att jag känner mig själv, mindre bra att jag inte kommer på det innan jag lägger ner tid på att göra mina förbaskade listor :D

Igår hämtade jag ut mina solglasögon :) så skönt att kunna köra buss igen utan att anstränga ögonen hela tiden! Jag är så nöjd med båda paren och den här gången har jag en försäkring :)

känner bara att jag måste tillägga att jag inte körde bilen då jag tog någon av bilderna. på första bilden stod jag på en p ficka och andra bilden så var vi hemma :D

Nu ska jag sova så att jag har en chans att hinna morgondagens lista :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229