Värsta arbetspasset någonsin..

Idag har det inte varit det minsta roligt att jobba längst E4. Det blåste nåt så fruktansvärt idag att jag led med chauffören som fick kämpa så mycket under så lång tid. Vi blev bara mer och mer försenade men jag tycker att resenärerna var väldigt nöjda ändå eftersom att vi fortfarande var på vägen.. då vi hade lite mindre än tre mil kvar så blev vi fast i bilkö, det hade varit en singelolycka och vägen var totalt avstängd under räddningsarbetet, så där stod vi.. i en och en halv timme, sen fick vi köra fram tills där bilen stod och där blev det stopp igen under bärgningsarbetet. När vi kom fram till Umeå så var bussen totalt 3 timmar och 20 minuter sen och det är den värsta förseningen jag någonsin varit med om. Väl i Umeå så blev det att slänga i sig maten och börja förbereda för hemfärd igen, så jag satt ner i typ 20 minuter och sen var det full rulle igen. När vi kommit ut på E4 igen så satte jag mig ner på mitt säte och då var det som att luften gick ur mig, jag orkade knappt resa mig under hela färden och jag kunde inte tänka utan hade sjukt långa ledningar, haha!


Eftersom att jag inte tycker att man ska lägga ut bilder på personer/bilar i en olycka så därför lägger jag ut en bild på polisbilen istället ;)

Avslutade dock dagen på ett bra sätt. Hade en rabattkod som gav halva reapriset på ellos, så jag köpte fem toppar (och inte bara svarta, kors i taket), och en jacka till mig, 11 par kalsonger till Algot och ett jättefint duschdraperi till duschen för endast 504kr, det kallar jag fynd..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229