Världens duktigaste medhjälpare

Idag skulle jag och Algot hjälpa svärmor att storhandla inför julen och jag har funderat rätt mycket på hur vi skulle få han att hjälpa oss att handla istället för att busa som han alltid annars vill göra. Jag kom på en idé som jag ville testa, så jag tog reklambladet från coop och satte mig och klippte ut saker som jag trodde att svärmor skulle behöva handla och sen klistrade jag fast dom sakerna på ett papper och så fick det bli Algots handlingslista. Han tog det hela på stort allvar och han stannade inte många sekunder vid leksakerna (där han annars lätt kan spendera minst en kvart). Han fick plocka sakerna på listan och lägga i sin korg och när farmor ville att vi skulle hämta ost så sa Algot att han skulle gå till mjölken.. när jag kom till kylrummet så hade han tagit två grädde av rätt sort (som på bilden) och sen gick han till farmor och frågade om hon ville ha en eller två grädde och att han tog två för att han trodde att hon ville ha det :) han imponerade verkligen på oss båda!
Vid ett tillfälle så sa han ”nu har jag inte tid att hjälpa dig farmor, jag måste hinna ikapp truckarna” och så sprang han iväg men vara för typ en minut och sen var det full fokus på handlingen igen.

Imorgon har jag väldigt mycket saker som ska hinnas med innan jag börjar jobba. jag jobbar 17-23 och sen så är det ledig helg! Jag börjar bli lite taggad på jul, men julkänslorna är inte riktigt här än trots att julklapparna är klar och jag lyssnar på julmusik typ varje dag. Kanske det blir bättre då jag gjort lite julgodis? Det får vi se imorgon :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229