Upp som en sol..

..ner som en pannkaka..

Jag hade verkligen sett fram emot den här lediga ”långa” helgen då det ser ut att bli få lediga helger under sommaren då det är helger som jag kan jobba eftersom att maken jobbar måndag-fredag.

Vi började dagen med att sova till 9 alla utom maken som jobbade idag. Sen for vi till stan och jag fick ytterligare några arbetspass. Efter jobbet så skulle jag göra ett par ärenden och när jag hade besökt biboköp och kom ut till bilen så ser jag att bilen har en del skador där bak och jag börjar genast tänka ”vad har jag backat in i och när har jag gjort det?!”. Jag började sätta in barnen i bilen samtidigt som jag tänkte ut hur jag skulle berätta detta för maken. Jag tror inte att ”hej älskling, jag har nog backat in i nåt med din bil för den har blivit lite skrapad” hade varit så populärt. Sen kom en kvinna ut ur butiken och bad om ursäkt för hon hade backat på min bil, hon kunde inte riktigt svara på hur det hade gått till men hon hade helt enkelt backat för långt. Hon löste alltså problemet med vad jag skulle säga till maken eftersom att det var ju inte ens jag som hade gjort nåt :D jag fick alla uppgifter och kontaktade försäkringsbolaget som lät uppriktigt förvånade över att jag blivit påbackad och att den som hade backat på mig inte hade smitit. Iallafall så kändes den så lovande helgen inte lika rolig längre. Det känns hemskt att erkänna att en sån skitsak kan förstöra så mycket och jag känner mig helt slut inombords.

Jag får se till att ta nya tag imorgon och försöka göra mitt bästa för att midsommarafton ska bli en positiv dag.

Som ni ser så är skadan inte så stor, men det är skrapat ganska långt och på flera ställen (syns dåligt på bilden dock)..

Tur jag har dom här två + en underbar man som kan muntra upp mig då jag känner mig lite nere.
Nu är det nog lite mer saker än det med bilen som gör att jag känner mig lite nere, men jag tror att den händelsen var droppen som fick bägaren att rinna över..


Algot gav mig dagens skratt idag. I Skellefteå finns det nämligen en hamburgerrestaurang som heter krysset (X:et) och när vi stod i kön till drive in så hade vi följande konversation..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229