Tvåsiffrigt!

Nu är det ”bara” 98 dagar kvar och idag har jag börjat tvätta upp bebiskläder från när Algot var en liten bebis och det känns helt sjukt att våran stora fina pojke har varit så där liten.. Algot tyckte det var väldigt intressant att gå igenom de minsta kläderna. Jag tror att jag har det som behövs i klädväg för första tiden, men vi får se.. kläderna från Algots bebistid luktar ganska instängt så jag ska testa tvätta med en skvätt ättika och se om lukten försvinner.

Jag har en lååång lista på grejer som behövs innan november så jag ska börja leta på köp och säljsidor på Facebook och så gissar jag på att det blir klädbytardag snart. Har valt ut en tapet till bebisens rum också så det kommer bli så fint där inne 💕

Idag har Algot äntligen fått smaka glassen han tjatat om så länge. Minionglass. Han tyckte att den var väldigt god och jag hoppas det går bra med magen, för då borde det gå bra att ge han vanlig mat med mjölk i :) vi har ju inte ätit så mycket ”mjölkmat” eftersom att han inte kunnat äta det, men jag längtar verkligen efter att få göra lasagne igen. Pizza klarar han av att äta, det har vi testat flera gånger i sommar och han tycker det är jättegott :)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229