Trött liten Tage

Algot har somnat själv nu fem kvällar i rad och det har gått så himla bra. Varje kväll så säger han ”jag kan inte somna” ungefär tio sekunder efter han lagt sig, men efter en stund så sover han. Vi försöker göra någon slags rutin så jag hoppas att det ska fortsätta gå så här bra.

Igår beställde jag inbjudningskorten till Tages dop så nu är bollen i rullning. Parken är bokad och listan med saker att göra växer lite för varje dag. Saker som ska beställas och vad som ska bakas osv, men jag tror att jag har läget under kontroll just nu och följer jag min plan så kommer det att gå bra!

Tage sov drygt 7 timmar innan han vaknade och ville äta och sen somnade han igen. Han är så vaken och med under dagarna nu och det är så roligt att se hur mycket han utvecklas för varje dag som går. Jag däremot, jag steg upp då han ätit där vid 6.30. De senaste dagarna har jag gått och lagt mig efter han ätit den tiden och då sover jag alldeles för länge, jag hör verkligen inte väckarklockan eller nåt runt omkring. Så nu testade jag att stiga upp och det gick bra, men nu är jag trött haha.

Jag försökte ta en bild på mig och barnen igår och det gick sådär. Jag tycker att jag ser så sne ut på alla bilder, men pojkarna blev fina 💕


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229