Tillfälligt intresse?

I år har jag börjat känna mig så sugen på att plantera. Har köpt fröer och försökt så, men det slutade tyvärr inte som jag hade önskat då hyllan jag har inte hade knutit fast sig själv i väggen (och jag tänkte inte på att den kunde tippa). Det blåste ordentligt här i fredags och alla mina gurkor blev mos. Även lite andra blommor blev mos, men det var gurkorna som kändes värst att förlora. Tomaterna och några solrosor klarade sig iallafall så jag blev inte helt utan plantor.


För några veckor sen så kom jag på att jag ville återuppliva den gamla blombänken som fanns här, så det tog vi tag i idag. Å herremän vilket jobb det var att få bort allt gräs, men det är så skönt att det är gjort (kommer att kännas i kroppen imorgon vill jag lova). Det kommer bli så bra när det är klart. Jag ska försöka få tag på fina perenner så att man inte behöver köp nya plantor varje år. Vi har även pratat om att ha nåt mot kanten på blombänken och jag tycker det är finast med sten, maken tror dock att mitt intresse för blombänken kommer svalna snart så har tycker vi ska köpa en planka och sätta dit istället :D jag vet inte om han har rätt, men en planka kam ju vara en bra början iallafall..


Jag älskar förresten min fitbit! Egentligen känns det lite överkurs att ha så många olika funktioner men det är ganska intressant att se hur man sover osv. Jag kan se hur många gånger per natt som jag är vaken/orolig och den larmar genom att vibrera om jag ställer alarm. Ska bli spännande att lära känna min kropp ännu mer :)

Så var den här långhelgen slut, nu tar vi sikte mot nästa! Det verkar åtminstone ska bli underbart väder 💕

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229