Tillbaka till verkligheten..

Det är nästan en månad sen sist jag skrev här, men det började med att jag hade semester och sen så har det varit både jobbiga och trevliga händelser och jag har inte riktigt funnit orden eller motivationen till att skriva nåt. Vi har förlorat en kollega i sommar och det är en enorm förlust som gör ont för oss alla på jobbet. Begravningen var tung, men den var ett måste för att få ett riktigt farväl. Dagen efter begravningen så var det dags för ett bröllop, som var väldigt trevligt och en bra avslutning på semestern. Imorgon är det dags för min första förmiddag på över två månader så det är dags för mig att försöka sova..

Imorgon är det även dags för första besöket hos barnmorskan sen ultraljudet och då ska jag äntligen få höra hjärtljuden! Det är som ljuv musik och det är så himla mysigt :) Algot är så stolt över att han ska bli storebror och han kollar hela tiden efter saker som vi kan köpa till bebisen. Han kommer bli världens bästa storebror..

Igår så frågade han min mage ”är du en pojke eller flicka” och så la han örat mot magen. Sen sa han ”sparken sa att det är en pojke.. så nu vet vi”

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229