Stackars liten <3

Att Algot snart fyller 5 år spelar ingen roll, för just nu är han liten. Han har världens torrhosta samtidigt som han är rosslig i luftrören och det är svårt för oss alla att sova. Natten mot idag vaknade vi flera gånger men då vi vaknade vid fem så tog det över en timme innan jag somnade om igen, så den här dagen har varit seg. Gjorde matlådor till frysen, 6 st med chili con carne och ris (för att det ska mätta lite mer) blev det.

Sen så ringde jag mitt jobb för att anmälda vab imorgon, han är så förkyld så planen att han skulle följa med mig på jobbet går inte.. han hostar tills han nästan kräks och det är så jobbigt i hjärtat varje gång han drar efter andan för det låter så hemskt. Lilla älskade vännen, om jag kunde ta hans hosta så att han blev frisk så skulle jag lätt göra det!

Ikväll så satt jag och kollade på instagram då jollyrooms ”dagens knoddogram” dök upp och det tog några sekunder innan jag insåg att det var min Algot som hade uttalat sig. 2016 så skickade jag in det han sagt till jollyrooms mail och idag blev det utvalt. Det tog ett tag men det är fortfarande lika roligt :)

Algot var 3 år då han sa detta :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229