Sova?

Jag borde verkligen ha sovit för länge sen då jag ska upp tidigt för att jobba, men då jag känner mig stressad inför flera olika saker (bland annat förlossningen), så är det svårt att koppla av.. trött är jag verkligen och jag har jobbat hårt med tvätt och sortering av kläder här hemma idag. Har tvättat upp sånt som är för litet för Algot och sorterat ut sånt som ska sparas och sånt som ska säljas.

Imorgon ska jag dessutom till barnmorskan så vi får se vad hon säger. Jag vet snart inte vad jag ska ta mig till. Skulle få en remiss till en aurorabarnmorska, men den är inte ens skickad än och det är bara 73 dagar kvar till bf, så jag känner mig rätt så stressad över det.

Algot längtar efter bebisen minst lika mycket som vi. Han kommer och lägger sig brevid mig och klappar på magen. Ibland berättar han historier för bebisen och om vi ska se tv så frågar han vad den vill se, sen lägger han örat mot och ”lyssnar”. Han är så fin 💕

I fredags så skulle vi gräva upp några potatisar till middagen.. Algot ville hitta en stor och det kan man ju säga att han lyckades med..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229