sömnlös..

Trots att jag har jobbat (läs bakat) hårt idag så ligger jag sömnlös i sängen och slötittar på tv.. Algot vaknade och ropade att jag skulle komma, när jag kom in i hans rum så sa han först att han mådde illa/hade ont i magen men sen sa han att det var benvärk som gjorde ont.. så nu ligger jag här med sonen i mitten av sängen och iakttar varje rörelse samtidigt som jag ”hoppas” att det bara är benvärk, för det finns inget värre än magsjuka så det hoppas jag att det inte är..

Jag bakade mjölkfria muffins med choklad och hallon ikväll och dom blev SÅ goda! Men fråga inte om receptet för jag har verkligen ingen aning om vad jag hade i smeten eller hur mycket av allt jag använde. Tog bara grundreceptet och la till det jag trodde skulle passa, men Algot har inte fått smaka dom än då det blev lite för sent för det, men imorgon ska han få testa det han har pratat om i flera dagar :)

Blev lite nätshopping ikväll också, men Algot är i stort behov av byxor och H&M hade halva priset på mjukisbyxa med matchande t-shirt så jag köpte två set :D

Sen så har Algot önskat sig dessa två tröjor.. han älskar Paw patrol, Pyjamashjältarna och blaze så vi får se här framöver ifall jag råkar klicka hem dom..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229