Snacka om fynd..

I onsdags så var jag och Algot på bio och såg ”Gordon och paddy”. Det var Algots andra biobesök (förra julen såg vi bamse) och vi var bara fyra stycken i hela biosalongen.. Algot gillade filmen och det är ju huvudsaken, han ville dit och se den igen dagen efter..

Iallafall så gick vi in i några affärer och när vi kom in på Ingmar inredning så såg jag genast en klänning på reaställningen jag ville testa, men Algot sa ”det här är en tråkig affär med läskiga gubbar..” så jag visste att det inte skulle gå. Dagen efter for jag dit och testade den och den satt perfekt! Jag köpte den inte för nåt speciellt tillfälle, men jag kände i hjärtat att jag skulle ångra mig ifall jag inte köpte den.. så jag köpte den..

Visst var den fin?! Att den dessutom bara kostade 300 kr var ju inte helt fel.. sist jag blev ”kär” i en klänning så kostade den 799kr och det kändes lite saftigt.. men den här var ännu finare och mer min stil :D

Dags att sluta svamla.. imorgon är det mycket att göra.. först ska jag förbereda kvällens middag och sen ska jag jobba (åå så sugen jag inte är på att jobba imorgon), men det är ett kort pass och jag missar inte så mycket av kvällen :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229