Shopping

Idag har jag varit på stan och shoppat med svärmor. Jag fick en superfin grönglittrig tröja och Algot fick tröja och byxa med traktorer (och andra maskiner), sen så köpte jag en kaxs overall till Algot så nu är vi lite mer redo för vintern :)

Det var klädbytardag i bygdeträsk i lördags och vi hade lämnat in en del kläder, vi hann aldrig dit för att shoppa lite så vi gick med vinst. Totalt sålde vi för 750 kr så det fick bli Algots nya overall. Så bra att sälja gammalt och för det köpa nytt.

I lördags så var vi till hörnsjö på 50 årsfest,  jag körde och vi kom hem 02.45. Festen var verkligen så rolig även som nykter så jag tror att alla hade kul :)

Jag har känt mig lite krasslig så därför har det inte blivit så mycket träning dom senaste dagarna, men jag ska försöka ta mig iväg imorgon. Känner dock att jag har en förkylning på g som inte vill bryta ut, så jag får ta det lite lugnt. Det blev så klart lite fusk med maten i lördags då det var fest, köpte även lite godis och annat gott men det var gott att unna sig :D Men trots att jag fuskade lite så blev det minus på vågen så nu ligger jag på totalt -2,1 kg på två veckor :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229