Rum nr 2 påbörjat..

Igår så köpte jag mer färg och sånt som behövs och sen så tömde vi sovrummet som vi ska ha och slipade väggarna där, eller det är en vägg som ska tapetseras så den slipade vi. Sen idag är planen att jag ska hinna slipa det vi spacklade och sen måla taket och väggarna ett varv, för då borde vi hinna klart med det rummet imorgon. Då blir fredag den stora flyttardagen, dagen då vi flyttar ut svärföräldrarna så att vi får börja måla och tapetsera på riktigt! ska bli så spännande att se slutresultatet. men först väntar veckor med hårt arbete..

I vårt förhållande så är jag den förvirrade, jag minns inte allt som jag ska komma ihåg och jag glömmer alltid vart jag har lagt saker och ting och sen så får man leta en evighet. Därför var gårdagens händelse lite extra rolig för min del.. Jag stod uppe i sovrummet och slipade väggen då min man kommer in och säger "jag tömde ju din bil på alla grejer innan jag lämnade den på verkstan, men jag glömde en grej.. mina bilnycklar ligger kvar i din bil". jag bröt ihop av skratt, kan ha varit för att jag var så trött och egentligen bara ville hem, men jag tycker fortfarande att det var lite roligt :D
Hans bil stod nämligen hos hans föräldrar (dit vi ska flytta) och min bil med nycklarna i stod ca 13 km därifrån.. Men vi löste det :)

Nu väntar en dag av hårt arbete. Algot ska få fara till mormor och leka lite så kanske jag hinner allt jag ska hinna.. :)

om man slipar med foppatofflor så ser det ut såhär :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229