Ny vecka

Helt plötsligt var det måndag igen och jag har spenderat dagen i Umeå, dvs jag hade en drygt fyra timmars rast att ta död på eftersom att jag hatar att bara sitta på depån och göra ingenting. Så jag valde att ta en promenad från västerslätt ut till Ikea och där köpte jag en banan och vatten och sen gick jag in till busstationen och liftade därifrån tillbaks till depån. Totalt gick jag lite drygt 8,5 km och det känns lite i benen just nu. Imorgon så har jag två saker att hinna medan Algot är på förskolan och det ena är träning och det andra är att baka bullar :)

Efter en vecka så har jag -1 kg och det känns helt ok start. Nu tänkte jag köra lite hårdare under vecka 2 så får vi se om det ger nåt resultat.

Idag var vi med om nåt nytt i Umeå. påväg från Umeå busstation ut till västerslätt så mötte vi två unga killar på cykel och han som var sist tittade upp och sen såg jag nåt komma flygande och sen PANG i rutan.. Han hade kastat ett ägg rakt i rutan på bussen! Tänk om det hade varit en sten!
vi skämtade efteråt om att vi hade blivit äggade.. 😂

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229