Nu tar jag helg..

i en dag :)

Efter en tung jobbarhelg så känns det otroligt skönt att det är tisdag imorgon eftersom att det innebär att jag är LEDIG!  Men vi har mycket att hinna med så helt ledig känner jag mig inte, bland annat så ska min bil besiktas och jag hoppas verkligen att den går igenom besiktningen så att jag får köra den ett år till. Gamla pärlan har ju gått ett antal mil, men jag hoppas att hon håller många till.

Idag så var jag in på Mio och skulle kolla lite soffor (vi är fortfarande inte överens) och när jag gick förbi fyndkorgen så låg där en massa prydnadskuddar för 20 kr styck. Jag hittade två stycken som verkligen föll mig i smaken och jag tänkte att dom kommer passa i sonens myshörna eller i bäddsoffan. Iallafall så gick jag till kassan och betalade, en tavla och två soffkuddar blev totalt 70 kr och jag kände mig nöjd. Sen såg jag kvittot.. kuddarna hade kostat 399 kr STYCK och jag köpte båda för 40 kr, snacka om fynd!

Nu är det bäst att jag hoppar isäng så jag får sova ett par timmar. Jag hopas att blåsten lugnar ner sig under natten så att jag kan ta mig en lång promenad efter jag lämnat Algot på förskolan. Ett tydligen vårtecken är nämligen att jag börjar promenera och räkna kalorier. Jag har inte många kilon som behövs bort men -5 kg skulle verkligen passa bra till beach 2017! Jag känner mig ocksp lite efter eftersom att jag inte testat propud föränn igår och jäklar så goda några av dom är. Hittills har jag provat tre smaker och solklar nr 1 är den som smakar choklad, den är så himla god!

Godnatt

bild på tavlan är lånad från Google och den tavlan jag köpte var inte lika dyr från början :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229