November

Äntligen så är månaden som vi längtat så länge efter här, välkommen kära november! Hoppas att detta blir månaden då vi blir fyra i familjen. Algot var så nöjd över att få vända blad i almanackan idag (igår) och han är så förväntansfull.

Igår så satt han och kollade på en ram där vi har satt ihop typ som ett kollage med bilder från Algots bebistid och från ultraljudet. Plötligt frågade han varför det var med en bild på en pinne bland bilderna på han. Jag förklarade att man inte vet att man har en bebis i magen och att den pinnen berättade för oss att Algot växte i min mage. Han funderade en stund och sen sa han: ”sov du då dom satte dit mig?!”
Haha, tur att jag lyckades byta samtalsämne efter det :D

Nu är det bara 26 dagar kvar och jag är ganska säker på att jag börjat boa, det känns så. Jag längtar så efter att få börja baka, men jag tänkte bara att Algot skulle få bli lite friskare först. Listan med saker jag vill baka växer sig bara större och större. Jag har redan ca 5 sorter i frysen men jag vill baka lite juligare kakor också. Lussebullar måste jag göra innan bebis kommer också, för annars lär det aldrig bli av.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229